Пригункі 0.5-1.5

В наявності
Нове
Опис товару:

Дані дитячі стрибуни є першим тренажером для Вашої дитини, що сприяє зміцненню вестибулярного апарату і м'язів малюка, а також координації його рухів.

Крім того, дана модель зможе стати по-справжньому незамінним помічником для батьків дитини, дозволяючи їм займатися своїми справами, анітрохи не турбуючись про те, чим в цей час займається їх чудо. Конструкція дитячих прогунков ретельно продумана, вона дозволяє користуватися ними також і як гойдалками, або тарзанкою. Ну, і, звичайно ж, м'який натуральний матеріал, яким обтягнуте сидіння стрибунців, є ще однією перевагою моделі, адже дитина в цьому випадку ні в якому разі не зможе натерти свої ніжки.

Стрибуни для дітей мають продуману конструкцію: вони одночасно є і тарзанкою, і гойдалками. Також у них передбачена страхувальна стропа. А сидіння з м'якою тканини не натре ніжки дитині. У них він зможе з легкістю озиратися навколо, гойдатися, стояти і навіть стрибати.

Особливості:
- дані пригункі не натирають ніжки малюку.
- виготовлені з приємного на дотик матеріалу.
- кологічно чисті.
- мають можливість регулювання.

Характеристики:
Висота регульована: 180-260 см
Матеріал: Бязь
Вид кріплення: до стелі або в дверний проріз
Вага товару: 1 кг
Гарантія :12 місяців
Файли: Array
Колір: різнобарвний
Виробник: SportBaby

Оплата та доставка:
Відправка товару здійснюється будь-яким, зручним для Вас, перевізником. Оплату за товар можна здійснити при отриманні, або ж по предоплаті на картковий рахунок. Оплата при отриманні можлива лише перевізником "Нова Пошта", будь-яким іншим перевізником - по 100% предоплаті.

Запрошую переглянути інші наші лоти. Вдалих покупок!

Характеристики
Состояние новое
Наличие в наличии
NastiaK
На Клумбі 7 роки
Більше 20 продажів