Професійний безлужний шампунь lador damage protector acid shampoo ph 4.5 900 ml

В наявності
Нове
Захисний шампунь з аргановим маслом для пошкодженого волосся Lador Damage Protector Acid Shampoo ідеально підійде для фарбованого волосся, а також волосся, яке часто піддається термообробці: випрямленню, створенню локонів і т.д. Засіб активно захищає і зміцнює колір фарбованого волосся і зміцнює і відновлює кутикулу пошкодженого волосся, закріплює колір фарбованого волосся, а також добре утримує локони (після хімічної завивки волосся локони довше тримають форму).

Безлужний шампунь розроблений для того, щоб збалансувати вміст кислоти та лугу у волоссі, що піддаються впливу хімічних препаратів, відновлює кутикулу пошкодженого волосся. Завдяки м'якій кислотності шампунь підходить для очищення дуже чутливої ​​шкіри голови. Низька кислотність (pH 4.5) шампуню робить його ідеально придатним для фарбованого волосся та для чутливої ​​шкіри голови. Шампунь зміцнює колір фарбованого волосся, продовжує його стійкість. Шампунь рекомендується використовувати безпосередньо перед фарбуванням та після фарбування. Шампунь зі слабкою кислотністю відновлює водно-жировий баланс шкіри голови, зменшує сухість та ламкість волосся.

:herb: Ключовий компонент: Арганова олія - ​​ефективно зволожує і живить сухе і пошкоджене волосся, робить його гладким і блискучим, захищає від агресивних впливів.

➡ Використання: намочіть волосся теплою водою та нанесіть необхідну кількість шампуню на шкіру голови. Масажуйте до утворення піни 3-5 хв. Потім ретельно промийте теплою водою волосся. Повторіть процедуру.

:sparkles: Об'єм: 900 мл.

Кольори
Характеристики
Состояние новое
Наличие в наличии
Производство Южная Корея
Rosemary_shop
На Клумбі 7 роки
Більше 40 продажів
  • Укрпошта, Нова пошта, Justin, Мeest Express, Самовивіз
  • Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою, Часткова передоплата
  • Повернення та обмін: відсутнє