Яскраві зручні спортивні бриджі унікального німецького бренду puma.

В наявності
Б/В
Яскраві зручні спортивні бриджі унікального німецького бренду Puma. Стан нової речі, сток.
Одяг від Puma створений дівчатам, закоханим у спорт! Це одяг для занять та інтенсивних тренувань, який підходить усім, хто любить здоровий спосіб життя та спорт! Розроблені професійними спортсменками моделі найкраще підходять для занять будь-якої складності. Еластичні та гіпоалергенні матеріали. Соковита палітра фарб та сміливий дизайн для дівчат, які люблять перемагати! Досягай більшого!!
Жіночі спортивні бриджі виконані із щільної еластичної тканини супер якості.Завдяки високій еластичності тканини створюється ефект утяжки.Відмінно сідають по фігурі, щільно облягають ноги, не сковують рухів і добре тягнуться.Тканина не вигорає, тримає форму, тому вони прослужать вам дуже довго. По спинці- із вставки із сітки та доповнені блискавкою. Довжина нижче коліна.Посадка висока. Добре підійдуть для фітнесу, занять спортом, активного відпочинку.

Розмір М.
-довжина 65
-пот 33-43

Puma – це не просто марка спортивного взуття та одягу з Німеччини. Це унікальний бренд, який майже 70 років допомагає світовим спортсменам ставати чемпіонами. Це ім'я, яке знає кожен житель Землі, що цінує комфорт, довговічність та індивідуальність в одязі та взутті.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. :two_hearts:
=:pushpin: Оплата:100% на карту Приват.
=:pushpin: Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Розміри
M
L
Кольори
Характеристики
Состояние б/у
Бренд Puma (Пума)
Наличие в наличии
Материал полиэстр
val1109
На Клумбі 9 роки
Більше 300 продажів
  • Укрпошта, Нова пошта
  • Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою, Часткова передоплата
  • Повернення та обмін: відсутнє