Дитячий візок (детская коляска) роан емма 2 в 1 (еко-шкіра) в ідеальному стані

В наявності
Б/В
продається дитячий візочок Roan Emma 2 в 1, еко-шкіра, білого кольору з чорно-білими елементами. Візочок в ідеальному стані, після 1 дитини! термін експлуатації - 6 міс. користувались тільки люлькою. не має жодних царапин і потертостей.в комплекті: люлька, прогулянковий блок, рама, дощова накидка і сумка для мами. Розміри коляски: 97 * 60 * 110 см
Вага коляски: 14 кг

Тел.: +
+

Потрібно відзначити її сучасну м'яку підвіску, яка настільки ефективно поглинає нерівності дороги, що навіть по кам'янистій парковій доріжці проїде плавно, як по паркету. Настільки плавний рух досягається за рахунок поєднання пружинних амортизаторів і ресор. Напівкругде дно люльки Roan Emma дозволяє використовувати її як гойдалку. Утеплені бортики люльки і м'який матрацик розраховані на прогулянки в зимовий час. Спеціальна система кріплення дозволяє легко зняти люльку і замінити її на прогулянкове сидіння.

Люлька являє собою цільний каркас з ударостійкого і стійкого до морозу пластика. Внутрішній розмір, 82х28 см, дозволяє дитині зручно розміститися, розкинутися як хоче. двосторонній матрацик, що йде в комплекті, має ортопедичну основу і сприятливо впливає на розвиток спинки малюка.
- Внутрішній розмір: 82х28 см;
- Зовнішній розмір: 86х46 см;
- Глибина: 24 см;
- Капюшон з ручкою;
- Сітчастий сегмент в капюшоні;
- Козирок з силіконовою вставкою;
- Ортопедичний матрац;
- Схемний чохол;
- Натуральна внутрішня обшивка;
- Товщина матраца: 2 см;
- Підголовник регулюється;
- Дно з отворами для циркуляції повітря;
- Капюшон не знімається;
- Накидка на ніжки з високим коміром;
- Вага: 5 кг.

Прогулянковий блок коляски Roan Emma встановлюється у двох напрямках: по ходу руху і проти. Широке сидіння (35 см) зручно для малюка як в сидячому положенні, так і в положенні для відпочинку.
- Установка обличчям до мами або дорозі;
- Регульована спинка;
- Ширина спинки: 35 см;
- Висота спинки: 45 см;
- Глибина сидіння: 25 см;
- Утримують ремені;
- Знімний бампер;
- Положення для сну (175 градусів);
- Довжина спального місця: 90х35 см;
- Капюшон регулюється;
- Козирок від сонця;
- Вага: 5 кг.

Рама коляски виконана зі сталі, покрита хромовим напиленням і обладнана системою підвищеної амортизації, качання здійснюється як в поздовжній, так і в поперечній площині за рахунок шарнірних з'єднань. Висота ручки рами регулюється одночасним натисканням двох клавіш і має 9 положень. Також ручка має положення "в ліфті" - ручка йде максимально вперед до каптура дозволяючи зменшити довжину коляски і поміститися одній дорослій людині в "маленькому ліфті". Від випадкового складання рами передбачено стопорне кільце. Ручка оброблена високоякісної чорної екошкіри.

Кольори
Характеристики
Состояние б/у
Бренд Roan (Роан)
Наличие в наличии
Надія
На Клумбі 8 роки