Сироватка для обличчя з ніацинамідом і цинком cos de baha niacinamide 20% + zinc 4%serum nz

В наявності
Нове
Сироватка для обличчя з ніацинамідом і цинком Cos De Baha Niacinamide 20% + Zinc 4% Serum NZ призначений для поліпшення тону шкіри, боротьби з плямами постакне та висипаннями.

Сироватка містить 20% ніацинаміду, який має заспокійливі властивості, активно працює на вирівнювання тону шкіри, усуваючи плями, почервоніння й подразнення шкіри. Він також живить вашу шкіру, щоб мінімізувати почервоніння, одночасно зменшуючи появу гіперпігментації, щоб надати вашій шкірі рівномірний тон і сяйво.
- Ніацинамід — також відомий як вітамін В3 або нікотинамід. Ніацинамід може допомогти вам неабияк поліпшити проблеми зі шкірою, як-от розширені пори, незбалансований тон шкіри та тьмяність шкіри. Також покращує якість, вирівнює тон шкіри, зберігає молодість шкіри, нейтралізуючи несприятливий вплив довкілля.
- Цинк 4% здійснює себорегулювальну дію, а також інгібує 5-альфа редуктазу, активність якої є однією з причин гормонального акне. Крім того, має загоювальну дію й пригнічує ріст патогенної мікрофлори.
- Арбутин — є активним просвітлювальним інгредієнтом. Сироватка підійде тьмяній зневодненій шкірі, шкірі з пігментацією і постакне, шкірі з розширеними порами та нерівним рельєфом.

➡ Спосіб застосування: нанести достатню кількість сироватки на попередньо очищену, тонізовану шкіру, акуратно розподілити на поверхні обличчя масажними рухами. Дати вбратися. Потім нанести емульсію, крем або нічну маску.

:sparkles: 30 мл.

Характеристики
Состояние новое
Наличие в наличии
Производство Южная Корея
Rosemary_shop
На Клумбі 7 роки
Більше 40 продажів
  • Укрпошта, Нова пошта, Justin, Мeest Express, Самовивіз
  • Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою, Часткова передоплата
  • Повернення та обмін: відсутнє