Gabby´s dollhouse габби набор сюрприз 6065400 surprise pack

В наявності
Нове
8 Іграшкових фігурок і аксесуарів: розпакуйте упаковку, оформлену в стилі лялькового будиночка, і відкрийте для себе фігурку дівчинки Габбі та її котячих друзів з ексклюзивною розфарбованою мордочкою та різноманітними аксесуарами в котячій тематиці!

КОРОБКА СТАЄ Будиночком- Сценою : Багаторазова коробка в стилі лялькового будиночка перетворюється на тематичний фон з вікнами, що ідеально підходить для створення власних захоплюючих історій та пригод з Габбі та її кошенятами!

Розблокуйте спеціальну нагороду: всередині однієї з поставок лялькового будиночка ви знайдете QR-код - відскануйте його, щоб розблокувати ексклюзивну нагороду в безкоштовному додатку Gabby´s Dollhouse (доступно на iOS та Android)!

Створіть світ лялькового будинку: створіть світ лялькового будиночка, використовуючи все: від тематичних кімнат та меблів для лялькового будиночка до іграшкових фігурок та ігрових наборів, щоб допомогти дітям розвивати свою уяву за допомогою рольових ігор!

Включає: 8 іграшкових фігурок, 3 предмети меблів, 2 поставки лялькового будиночка, 2 аксесуари, 1 багаторазове пакування лялькового будиночка.

Характеристики
Состояние новое
Бренд Spin Master (Спин Мастер)
Наличие в наличии
xadid
На Клумбі 10 роки
Більше 1000 продажів
  • Нова пошта
  • Передоплата на картку/рахунок
  • Повернення та обмін: відсутнє