Джинси slim fit maxi blue тakko fashion 48 європ. наш 54-56 розмір.

В наявності
Нове
Джинси slim fit maxi blue Тakko fashion
48 європ. наш 54-56 розмір.

Стильні джинси, м´які та еластичні, класичні 5 кишень: 2 задніх, 2 передніх + маленька кишенька спереду є шлевки для ременя. Джинси тягнуться, еластичні, відмінно сідають по фігурі, чудова якість. Колір темно синій з потертостями

Матеріал
74% котон
25% полістер
1% еластан

колір темно синій

ЗАМІРИ 48 європ. наш 54-56 розмір.

ширина по талії -53 см
ширина по бедрах - 61 см
ширина штанини вгорі 34см
ширина штанини внизу - 20см
висота посадки спереду - 27.5см
висота посадки ззаду - 36см
кроковий шов -79 см
зовнішній шов -108 см

Takko Fashion - німецький бренд, створений в 1982 році, представлений в 16 країнах Європи. Takko сьогодні - це 2000 магазинів в Німеччині, Італії, Австрії, Бельгії, Нідерландах та інших європейських країнах. Концепція Takko Fashion - це одяг і аксесуари для жінок, чоловіків і дітей всіх віків за максимально доступними цінами, бездоганної якості і унікального міського стилю.

Натуральні матеріали та інноваційні технології виробництва роблять Takko Fashion лідером на європейському ринку якісного одягу вже багато років.

У виробництві використовуються переважно бавовна і віскоза - до 90% моделей виробляється з натуральних волокон. Запатентована форма лекал, технологія обробки швів, екологічність тканин стали конкурентними перевагами компанії.

Оскільки стоковий одяг, то бірки на виробах, як правило, зрізані ( за рідкісним винятком). Весь одяг абсолютно новий!!! Речі висять в магазині, розміри і наявність може змінюватися, наявність дізнавайтеся!

Розміри
XL
XXL
3XL
Кольори
Характеристики
Состояние новое
Бренд Takko (такко)
Наличие в наличии
Материал хлопок
Стиль повседневный, деловой, нарядный, спортивный
Производство ЕС
Длина до щиколоток
Фасон прямые
Пояс нормальная талия