Коляска tako modern lux лён 2 в 1 (тако модерн люкс)

В наявності
Б/В
Привезена з Польщі коляска TAKO Modern LUX Льон 2 в 1. Тканина льон виглядає шикарно.Коляска в дуже хорошому стані,всі механізми робочі.Текстиль в ідеальному стані. Коляска випрана та готова для користування. В комплект входить шасі,люлька з чохлом,прогулочний блок,сумка для мами,дощовик,антимоскітна сітка. З недоліків потертості на рамі.Немає чохла на ніжки в прогулочному блоці. Але можна купити ,наприклад, конверт на овчині або вкривати одіялком.
Коляска дуже зручна та маневрена завдяки великим надувним колесам.На ямах не трястиме і дитинка буде почуватись комфотно.Передні колеса поворотні.Також,при бажанні, можна заблокувати для руху по прямій. Тормоз працює.
Люлька простора,в середині обшита натуральною тканиною,яка легко відстібається щоб попрати.Також є м’який матрасик. Частина капішону відстібається для провітрювання.Люльку можна ставити як лицем до мами,так і по напрямку руху.
Прогулочний блок також ставиться в двох напрямках. В прогулочному блоці спинка регулюється в чотрьох положеннях,від лежачого до сидячого.Підніжка також регулюється.Безпеку забезпечують бампер та п’ятиточечні ремені безпеки. Частина капішону відстібається для вентиляції.
Ручка зі шкіри регулюється по висоті. Дуже гарна та стильна сумка для мами.
Можу скинути додаткові фото та показати по скайпу.Можлива доставка по місту.Пересилаю.

Кольори
Характеристики
Состояние б/у
Бренд Takko (такко)
Наличие в наличии
MerryBee
На Клумбі 8 роки
2 продажі