Timeless skin care cироватка matrixyl 3000 30 мл

В наявності
Нове
Пептидна сироватка Timeless Skin Care Matrixyl Synthe' 6 - бренд, який створює справжні інновації в сфері краси.Прекрасне поєднання високоякісних і перевірених інгредієнтів з найостаннішими удосконаленнями! Одне з таких нововведень - це Матрикс, абсолютно новий пептид , який є аналогом позаклітинного матриксу.

Відповідно основне завдання Матриксил Сінт 6 регулювання процесів, що відбуваються в клітинах. Цей компонент настільки самодостатній, що може з'єднати не менше шести основних компонентів в процесі синтезу дерми і епідермісу.Сюди входять гіалуронова кислота і фибронектин, ламінін і кілька видів колагену.

Matrixyl Synthe' 6 serum Timeless Skin Care настільки незвичайне засіб, наскільки це можливо на сьогоднішній день.У нього є здатність мінімізувати прояви зморшок прямо зсередини , шкіра від цього завжди буде гладкою.Цей пептид працює над побудовою нових тканин.І як би це неймовірно звучить, зморшки, під впливом цього б'юті продукту, скорочуються в тривимірному вимірюванні.



Основні переваги:
дуже результативним в догляді за віковою шкірою, охороняє від появи зморшок і бореться з уже з'явилися;
рівна гладка шкіра;
вирішує проблему нерівностей на лобі і “ гусячих лапок ” біля очей;
достатню зволоження і стимуляція формування гіалуронової кислоти;
хороший тонус тканин шкіри і повне стан пружності;


Сироватка з матріксілом здатна на те, на що інші ні! Вона бореться зі зморшками зсередини, що і дає пружність шкірі, робить її гладкою.Завдяки епідермальним з'єднанням цей новітній пептид сприяє будовою тканин .Робота йде над тривимірним знищенням зморшок. У прямому сенсі слова, звертає час назад.Стимулює головні шкірні з'єднання, які включають гіалуронову кислоту, колаген, фібронектин, ламін 5.



Основні компоненти:
Matrixyl Synthe' 6 - виведений з трипептида КМК, натуральної його середовищем є колаген VI і ламінін.В даному продукті міститься 2 відсотки концентрату, що дає дуже високі результати.
Гіалуронова кислота - основне і постійно необхідний засіб для максимального зволоження шкіри.В сироватку входить 1 відсоток НА.


Застосування : подушечками пальців нанести пару крапель сироватки на чисту шкіру обличчя.Використовувати вранці і ввечері.

30 мл

Характеристики
Состояние новое
Наличие в наличии
Pinkypink
На Клумбі менше року
  • Укрпошта, Нова пошта
  • Передоплата на картку/рахунок, Часткова передоплата
  • Повернення та обмін: відсутнє