Відновлююча маска-філер для волосся masil 8 second salon hair repair ampoule

В наявності
Нове
Формула маски Masil 8 Second Salon Hair Repair Ampoule глибоко проникає через кутикулу і робить позитивний вплив на відновлення структури волосся, відновлює пружність і еластичність, нормалізує рН шкірних покривів голови, зменшує жирність шкіри голови і перешкоджає випадінню волосся.

:herb: Основні інгредієнти:

• Гідролізований кератин – є найбільш близьким білком до структурі волосся і найбільш ефективним. Він прекрасно зміцнює волосся, проникає і заповнює порожнечі. У складі гидролизованного кератину міститься цистеїн. Завдяки йому ці білки легко вбудовуються в структури волосся в місці пошкодження і дають стійкий доглядає ефект, допомагають знижувати пористість волосся за рахунок заповнення пустот, а так само згладжують поверхню і збільшують еластичність.
• Гідролізований колаген покращує структуру волосся і повертає їм природний здоровий вигляд, пружність і пишність.
• Протеїни шовку збільшують утримання вологи на поверхні волосся, додають волоссю еластичність, здоровий вигляд, м’якість і шовковистий блиск.
• Спирулина стимулює активний ріст волосся, робить його гладким і шовковистим, збільшує природний обсяг, пробуджує «сплячі» цибулини.
• Так само маска містить 16 рослинних інгредієнтів, включаючи лакрицу, зелений чай, лаванду, лимон, центелла, апельсин, гінкго та інші екстракти, які відновлюють пошкоджене волосся, роблячи його шовковистим і струмливими.

➡ Спосіб застосування: нанесіть маску на вологі чисте волосся, помасажуйте шкіру голови, розподіліть по всій довжині розтираючими рухами. Залиште мінімум на 8 секунд (допускається залишати маску на волоссі на 3-5 хвилин, при сильно пошкодженому волоссі), м’яко помасажуйте і змийте теплою водою.

:sparkles: 15 мл.

Кольори
Характеристики
Состояние новое
Наличие в наличии
Производство Южная Корея
Rosemary_shop
На Клумбі 7 роки
Більше 40 продажів
  • Укрпошта, Нова пошта, Justin, Мeest Express, Самовивіз
  • Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою, Часткова передоплата
  • Повернення та обмін: відсутнє