Вігвам, хатинка для дитини, boy, хлопчик

В наявності
Нове
Здійсніть мрію дитини та подаруйте їй особисте містечко для проведення часу. Маленький будиночок точно не залишиться без діла. Сучасна іграшка дасть малюкові почуття захищеності та спокою.
Діти просто люблять грати в будиночках, ховатися і просто проводити час у затишному місці. Дуже важливо, щоб ця частина ігрової зони була безпечною та надійною. У нас Ви можете знайти прекрасний дитячий вігвам, який порадує Вас і Вашу дитину.
Вігвам - чудова ідея оформлення особистого простору дитини.
Характеристики:
- Наявність отворів у каркасі та спеціальних зав'язок на килимку забезпечать надійну фіксацію конструкції вігваму та килимка.
- Буковий збірний каркас ретельно відшліфований, не піддається хімічній та лакофарбовій обробці. Завдяки відсутності гострих кутів безпечний для дитини, не зашкодить підлогове покриття
- Двосторонній стьобаний килимок виконується в кольорах вігвама і наповнюється високоякісним синтепоном, його товщина становить 5 см. Завдяки наявності стібки цей килимок дуже практичний, його можна використовувати на обидва боки, а також прати у пральній машині
Ширина - 120х120 см
Висота - 130 см
- Виконаний із 100% бавовни

Кольори
Характеристики
Состояние новое
Наличие в наличии
Производство Украина
vkrovatke
На Клумбі 10 років
Більше 400 продажів
Топ 5% кращих продавців
  • Нова пошта, Самовивіз
  • Передоплата на картку/рахунок, Післяплата, Оплата готівкою, Часткова передоплата
  • Повернення та обмін: відсутнє