Вишиванка чоловіча “ромби косач”

В наявності
Нове
Традиційна чоловіча вишиванка «Ромби Косач » з авторським українським орнаментом, виготовлена з високоякісного льону. В основі узору – орнамент з відомої на увесь світ збірки «Українські узори», письменниці, громадського діяча, етнографа – Олени Пчілки (Ольга Петрівна Косач). Вишиванка пошита з натуральної лляної тканини та має чудове кольорове поєднання вишивки – синього з червоним кольором, що символізують дві стихії – воду та вогонь.

Символіка вишивки :

Квадрат (або ромб), поділений хрестом на чотири частини символізував зоране поле, якщо всередині є крапки –засіяне поле. Це – знаки Землі і родючості. Його зображення здавна вишивали на чоловічій вишиванці. Свою силу надавали власнику сорочки і кольори ниток, якими вона вишивалася – сині нитки, як символ води, поєднується з червоними – кольором вогню. Така сорочка матиме значення «живої води». Таке поєднання слугує потужним оберегом захищаючи чоловіка від злих сил і усілякого лиха.

Деталі: вільний крій, довгий рукав, комір-стійка та зав’язки- китиці на горловині

Склад: тканина – високоякісний льон, нитки –віскоза

Особливості : делікатне прання при температурі не більше 30 С

Ідеально пасує до жіночої вишиванки «Ромби Косач»

Вишиванка ідеально підходить і під класичні брюки, і під джинси. Завдяки натуральній тканині вона приємна до тіла та комфортна. Яскравий нагрудний орнамент доповнюють розшиті манжети та комір прикрашений китицями-кутасиками.

Розміри
XS
S
M
L
XL
XXL
Кольори
Характеристики
Состояние новое
Наличие в наличии
Материал лен
Стиль повседневный, деловой, нарядный
Производство Украина
Ручная работа да
EtnoModa
На Клумбі 8 роки
Більше 700 продажів
  • Нова пошта, Самовивіз
  • Передоплата на картку/рахунок, Післяплата, Оплата готівкою, Часткова передоплата
  • Повернення та обмін: протягом 14 дней