Вишуканого дизайну шкіряні туфлі всесвітньо визнаного бренду чоловічого взуття з німеччини gordon &

В наявності
Нове
Вишуканого дизайну шкіряні туфлі всесвітньо визнаного бренду чоловічого взуття з Німеччини Gordon & Bros.Нові, в коробці.
Якщо ви шукали взуттєву пару з яскравим і притягальним зовнішнім дизайном, але без втрат у якості та зручності, тоді взуття від виробника Gordon & Bros— це ваш вибір.
Туфлі вражають своєю зносостійкістю, винятковим оригінальним дизайном і проробленою зручною формою, що дозволяє носити взуття щодня.Броги з невисоким каблуком надають вашій ході впевненості та витонченості. Виготовлені з натуральної шкіри, вони поєднують у собі елегантність та надійність, надаючи вашому образу неповторного шарму. Шкіряна підкладка забезпечує комфорт та додаткову м'якість при носінні.Туфлі з вишуканою перфорацією. Застібка здійснюється за допомогою шнурівки, що надає взуттю стиль та дозволяє регулювати посадку.
Створіть неповторний образ із чоловічими шкіряними туфлями Gordon & Bros. Вони додадуть вашому стилю вишуканості та підкреслять вашу індивідуальність. Незалежно від сезону, ці туфлі стануть ключовим елементом вашого гардеробу, надаючи вашому образу досконалості та витонченості.

Розмір 42.

Матеріал:
100% шкіра

Перш ніж Gordon & Bros став всесвітньо визнаним брендом чоловічого взуття, засновники бренду подорожували світом. Декілька континентів зіграли свою роль у пошуках високоякісної шкіри та ідеальних робочих інструментів. Зрештою, матеріали та обладнання повинні ідеально поєднуватись один з одним.
Сьогодні взуття Gordon & Bros захоплює чоловіків у всьому світі. Бренд виступає за гнучкий спосіб життя, тому завжди вигадує нові ідеї. Gordon & Bros переконаний, що класичні образи підійдуть кожній особі. Саме тому бренд працює з татуйованими моделями, організовує великі фото сесії.
Мета бренду полягає в тому, щоб кожне чоловіче взуття супроводжувало власника протягом усього його життя на важливих етапах його життя. Тому в асортименті бренду не тільки елегантне ділове взуття, а й повсякденні кросівки та незвичайне повсякденне взуття.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. :two_hearts:
=:pushpin: Оплата:100% на карту Приват.
=:pushpin: Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Розміри
42
Кольори
Характеристики
Состояние новое
Наличие в наличии
Материал кожа натуральная
Производство ЕС
val1109
На Клумбі 9 роки
Більше 300 продажів
  • Укрпошта, Нова пошта
  • Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою, Часткова передоплата
  • Повернення та обмін: відсутнє