Високоякісний льняний светр люкс бренду із швеції carin wester

В наявності
Б/В
Високоякісний льняний светр люкс бренду із Швеції Carin Wester. Стан нової речі, стік.
Шведська марка Carin Wester – це зосередження всього того, за що люблять скандинавських дизайнерів. Тобто: чітко витриманий стиль, лаконічні форми, спокійні кольори (приглушений сірий, білий і чорний) – і та родзинка, без якої скандинави принципово не шиють.
Напрямок марки: надійність, якість, комфорт.
Светр простого, класичного крою, чудово адаптується до фігури. Одягається через голову, еластичний круглий виріз, низ виробу та манжет рукавів на широкій еластичній резинці надає оптимального комфорту носіння. Светр виготовлений з делікатної, приємної на дотик тканини-льону та поліаміду.Тканину льон можна назвати своєрідним подарунком природи людству. Вона натуральна та екологічна і має безліч корисних властивостей. Натуральний льон – єдиний матеріал, який здатний охолоджувати навіть у найсильнішу спеку.
Модель для молодих та активних чоловіків, які хочуть стежити за модою та хочуть підкреслити свій стиль.

Розмір М.
-довжина 63
-плечі 48
-пог 55
- рукав 64

Склад:
78% льон
22% поліамід

Carin Wester – знаменитий шведський бренд, що випускає модний одяг та взуття для чоловіків та жінок.
Закінчивши 1998 року Beckman's college of design, Карін пішла працювати дизайнером жіночого одягу в Paul&Friends. Після восьми сезонів, проведених у Paul&Friends Карін зробила свій бренд, у 2003 році вона запустила лінію під своїм ім'ям і відразу стала «Відкриттям року» за версією шведського Elle. Наступного 2005 Карін була номінована на нагороду «дизайнер року» за версією все того ж Elle. Саме тоді бренд Carin Wester набув справжньої популярності по всьому світу. Далі були ще нагороди, а також покази на всіх найбільших тижнях моди Скандинавії.Однак головним досягненням Карін стало те, що бренд Carin Wester набув справжньої популярності за межами Швеції. Зараз речі Carin Wester можна знайти у бутіках по всьому світу від Америки до Японії.
З 2003 року по сьогодні Карін отримала всілякі нагороди в галузі моди та дизайну, і за її визнанням «секрет успіху бренду в терпінні дизайнера; знання в економіці — це, звичайно, добре, і своє власне почуття стилю теж потрібне, але без першого точно ніяк».
Характерні деталі, за якими можна дізнатися речі від Carin Wester, - це різного роду несподіванки: наприклад, кишеня, яка знаходиться нижче, ніж зазвичай, або невидима застібка.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. :two_hearts:
=:pushpin: Оплата:100% на карту Приват.
=:pushpin: Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Розміри
M
Кольори
Характеристики
Состояние б/у
Наличие в наличии
Материал лен
Стиль повседневный, деловой, нарядный
Производство Другие страны
val1109
На Клумбі 9 роки
Більше 300 продажів
  • Укрпошта, Нова пошта
  • Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою, Часткова передоплата
  • Повернення та обмін: відсутнє