Wowwee pinkfong мягкая игрушка мама акула куб 61502 baby shark's big show cube singing mommy shark

В наявності
Нове
Усі ласти на палубу! Знайомтеся з барвистим і приємним плюшем Baby Shark Song Cube, заснованим на популярному персонажі з Big Show Baby Shark! Стисніть, щоб грати у велике шоу Baby Shark! Тематична пісня та підспівуйте. Зберіть усіх 8 персонажів мультсеріалу Nickelodeon: Акула-малюк, Акула-мама, Акула-тато, Вільям, Вола, Хенк, Голді та Чакс. Ці плюшеві ляльки розміром з долоню ідеально підходять для гри вдома чи в дорозі. Потрібні 2 батареї типу «LR44 / AG13» 1,5 В (у комплекті). Батареї змінні. Для хлопчиків і дівчаток від 2 років.
Особливості та деталі
УСІ ЛАСТИ НА ПАЛУБІ ДЛЯ КАРАОКЕ BABY SHARK! Тепер ви та ваші діти можете разом співати тематичній пісні (англійська версія)! Увімкніть і вимкніть його одним натисканням.
ЩЕЛЕПА-ДЕЯКИЙ! Чарівне, складне та стискаюче, велике шоу Baby Shark! Song Cubes виготовлені з надзвичайно м´якого плюшу та ідеально підходять для ручок малюка. Офіційно ліцензований продукт для Nickelodeon і Pinkfong.
ТРУСНІТЬ ХВОСТИМ ПЛАВНИКОМ! Відтворіть танець маленької акули у своїй вітальні за допомогою цих милих плюшевих кубиків. Легкі та зручні для носіння, вони також ідеально підходять для розваг у дорозі.
ЗБЕРІТЬ ЇХ УСІХ. За мотивами популярних персонажів великого шоу Baby Shark! Зберіть усі 8 фігурок із мультсеріалу Nickelodeon: акула-малюк, акула-мама, акула-тато, Вільям, Вола, Хенк, Голді та Чакс.
ВІД 2 РОКІВ І СТАРШЕ.
Ця плюшева лялька Baby Shark розміром з долоню має розмір 3 x 3,5 x 3,5 дюйма. Потрібні 2 батареї типу «LR44 / AG13» 1,5 В (у комплекті). Батареї змінні.

Характеристики
Состояние новое
Бренд WowWee (ВауВи)
Наличие в наличии
xadid
На Клумбі 10 роки
Більше 1000 продажів
  • Нова пошта
  • Передоплата на картку/рахунок
  • Повернення та обмін: відсутнє