Женские стильные практичные джеггинсы лосины весна/осень

В наявності
Нове
Продаж стильних жіночих джеггінсів, СЕЗОН ВЕСНА/ОСІНЬ

Розмір універсальний 44 - 52
Великий вибір моделей!
Наявність вибраної моделі уточнюйте!

Джеггінси з'явилися лише кілька сезонів назад (за деякою версії, перші такі штани прикрасили колекції британського бренду Topshop), але вже зайняли міцне місце в гардеробі як знаменитостей, так і простих жінок. Давайте розберемося, що таке джеггінси, чому вони так подобаються модницям і з чим носити джеггінси, щоб вдало підкреслити фігуру.

Джеггінси – це своєрідний гібрид між легінсами і особливо актуальними в останні сезони обтягуючими джинсами. За зовнішнім виглядом вони віддалено нагадують легінси, тому що шиються з такої ж практичною і зручною в користуванні стрейчевої тканини і мають еластичний пояс. Але в той же час тканина обов'язково майстерно пофарбована під джинс, тому здалеку знайти відміну від звичайних джинсів неможливо. Схожість посилює звичний джинсовий декор: кнопки, рядок, це можуть бути навіть блискавки, вірніше, їх імітація, тому що вони насправді не потрібні – еластична тканина дозволяє без зусиль одягнути джеггінси, і вони відмінно підкреслюють лінії тіла, щільно облягаючи стрункі ніжки.

Зрозуміло, що джеггінси трохи зручніше, ніж джинси. Ще одна перевага цього порівняно нового виду одягу – відмінна сполучуваність з іншими елементами гардеробу і можливість створювати різні за стилем образи.

Відмінна якість!


Смотрите все мои объявления, выбрав три предложения - БЕСПЛАТНАЯ доставка Укр почтой:
https://kloomba.com/users/214450/?klumba_source=top-dropdown

Высылаю заказ в день оплаты Укр или Новой почтой!

Розміри
S
M
L
XL
XXL
Характеристики
Состояние новое
Наличие в наличии
Zenij
На Клумбі 11 роки
Більше 900 продажів
  • Укрпошта, Нова пошта, Делівері
  • Передоплата на картку/рахунок
  • Повернення та обмін: відсутнє