Зручні теплі жіночі термоколготки, колготи з утепленням від tcm tchibo (чібо), німеччина, s-m

В наличии
Новое
Зручні теплі жіночі термоколготки, колготи з утепленням від tcm tchibo (Чібо), Німеччина. Чудова німецька якість. Оригінал. Розмір вказано євро 36-38=український 42-44, орієнтуйтеся на заміри. Заміри зроблено зверху виробу, можлива незначна погрішність (3584). Дуже класні і зручні.
__________________________
пояс - 22 см
напівобхват стегон - 22 см, тягнуться орієнтовно до 57 см
посадка - 25 см
довжина збоку до носочка - 94 см
крокова до носочка - 73 см
Чудово тягнуться.
__________________________
Оригінальний переклад опису з офіційного сайту через гугл перекладач, без редагування.

Зберігає м’якість і тепло завдяки рельєфній внутрішній частині. Зручний пояс - не туго, плоскі шви. 100 ДЕН. Непрозорий. Еластан: тримає форму, ідеально сидить, дуже комфортно. Перевірено на вміст шкідливих речовин – сторонніми акредитованими інститутами. Модно по сезону.
Термоколготки та спідниці та сукні - справжні супутники навіть при зниженні температури. Завдяки своїй м’якій тисненій внутрішній частині він приємно зігріває вас і є ідеальною основою для одягу зі спідницею. Зручний пояс гарантує, що непрозора білизна залишається на місці, не здавлюючи. Крім того, білизна зберігає свою форму завдяки еластану і ідеально сидить, забезпечуючи високий комфорт при носінні.
колір
чорний
матеріал
93% поліестер, 7% еластан.
___________________________
Шановні покупці! Одяг бренду TCM Tchibo практично весь без паперових етикеток, за рідкісним винятком з ними, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бірками і ярликами зі складом тканини та іншими даними.

Опис лоту - це переклад через онлайн-перекладач с німецької мови на українську, взятий з офіційного сайту TCM Tchibo. Бірки зрізають на ліцензійних оригінальних речах. Змушує це робити сам Бренд. Це абсолютно новий одяг!
____________________________
Відправка на наступний день після оплати за Ваш рахунок. При відправленні ставлю реальну оціночну вартість товару, якщо хочете вказану мінімальну вартість - прохання це вказати.

Заходьте на мою сторінку, в наявності багато речей.

https://kloomba.com/users/922389/

Буду рада співпраці! Уважно читайте опис, дивіться на заміри. Повернення та обмін не передбачено, задавайте питання, з радістю на них відповім.

Размеры
S
M
Цвета
Характеристики
Состояние новое
Бренд TCM Tchibo (Те-Эс-Эм Чибо)
Наличие в наличии
Производство ЕС
Рисунок без узоров
Плотность 81-100 ден, больше 100 ден
Тип колготы
Бесшовное да
290 грн
Kidland
На Клумбе 8 лет
Более 1000 продаж
Топ 1% лучших продавцов
  • Укрпошта, Нова пошта
  • Передоплата на картку/рахунок
  • Повернення та обмін: отсутствует