Адвент-календар брелоки для 24 днів зворотного відліку

В наявності
Нове
Адвент-календар для дітей 2023: ці брелоки поставляються в пронумерованій коробці з окремими відділеннями. 24 брелока - це щоденний сюрприз для дітей, буде чудово, якщо ви подаруєте наш набір своїй донечці, онучці. З брелоком його можна повісити на ключі або на шкільний портфель для прикраси.
24 шт. адвент-календарів: цей набір адвент-календарів містить фігурки Санта-Клауса, дерева, веселки, єдинорога, сніговика, панди, кавуна та інших. Усі вони поставляються в коробках із пронумерованими окремими відділеннями. Розважте та здивуйте свою родину, діставши ці брелоки один раз. Ідеальна зима.
24 дні зворотного відліку: ви та ваші діти можете дістати брелоки по одному для сюрпризу та розваги. Брелок з адвент-календарем можна використовувати, щоб прикрасити ялинку та принести багато в дім, ви можете використовувати брелок-гном на ялинку. Це ідеальний подарунок для дітей, друзів і родини, щоб насолодитися зворотним відліком до свят.
Брелоки для: Силіконові брелоки — це прикраси зі смоли, виготовлені зі сплавів, гарно розписані вручну, міцні та стійкі. До кожного з них додаються металеві кільця, тож легко розташуйте їх на рюкзаках, сумочках, деревах, дверях та інших місцях, які ви хочете прикрасити.
Підвіски на ялинку: завдяки тематичному дизайну та яскравим кольорам наші маленькі брелоки легко додадуть святкової атмосфери вашим вечіркам і домашньому декору. Фігурки включають різноманітні святкові дрібнички, такі як Санта, дерево, веселка, єдиноріг, сніговик, панда, кавун тощо.
с80

Характеристики
Состояние новое
Наличие в наличии
830 грн
Janka
На Клумбі 8 років
Більше 900 продажів
  • Укрпошта, Нова пошта
  • Передоплата на картку/рахунок, Післяплата
  • Повернення та обмін: протягом 14 днів