Адвент-календар для дівчат 24-денний різдвяний набір з браслетами

В наявності
Нове
【Новий набір для виготовлення різдвяних браслетів 2023】 Вишукані набори для виготовлення браслетів, різних форм, різних стилів, сповнені креативної різдвяної тематики наполовину із золота та наполовину зі срібла.
【Надвигідний пакет】Ви отримаєте різдвяний подарунковий календар для дівчаток на 2023 рік, до якого входять 2 намиста, 2 ремінці на руку, 16 металевих підвісок, 4 намистини-обереги своїми руками тощо.
【Високоякісний матеріал】Наші намистини та підвіска для різдвяних шармів виготовлені з високоякісного екологічно чистого сплаву та пластику, нетоксичні та позбавлені смаку, їх нелегко згинати та деформувати. Унікальна форма, яскраві кольори, легко вішати, міцні та не вицвітають. .
【Креативна підвіска своїми руками】 Щодня отримуйте свою улюблену підвіску з різдвяної подарункової коробки. Є багато стилів підвісок унікальної форми, зокрема Санта-Клаус, ялинка, різдвяна панчоха, різдвяний капелюшок, лось, сніжинка тощо. На крок ближче до різдва кожного дня!
【Ідеальний різдвяний подарунок】 Творчий різдвяний набір своїми руками з новими сюрпризами щодня. Це ідеальний різдвяний подарунок для коханої, дівчини, друга чи члена родини; нехай вони насолоджуються очікуванням Різдва разом з вами!
с93

Характеристики
Состояние новое
Наличие в наличии
750 грн
Janka
На Клумбі 8 роки
Більше 900 продажів
  • Укрпошта, Нова пошта
  • Передоплата на картку/рахунок, Післяплата
  • Повернення та обмін: протягом 14 дней