Адвент-календар для дівчаток. одягання принцес. гумки для волосся. мотузки для волосся. 24-денні кал

В наявності
Нове
【Адвент-календар для дівчаток】Цей адвент-календар принцеси з гумками для волосся — це веселий, святковий спосіб для ваших малюків відраховувати дні від Адвенту до Різдва. Візерунки принцеси роблять зачіски більш креативними і ніжними, що дуже підходить для прикраси зачісок. З цим календарем дівчата можуть одягнутися принцесами на Різдво.
【Подарунок з адвент-календарем із сюрпризами】Коробка з адвент-календарем має 24 віконця, у кожному віконці — мотузка для волосся принцеси-сюрпризу. Різноманітність кольорів і фасонів підійдуть до кожної сукні вашої дівчини. Наповніть різдвяні спогади дорогоцінним досвідом, з цими адвент-календарями кожен день буде більш очікуваним.
【Надійні гумки для волосся】Виготовлені з високоякісного поліестеру. Волосся не пошкоджується, м’який і міцний дизайн. Ці еластичні гумки для волосся легко розтягуються. Зберігайте волосся міцним, його нелегко розпустити, зламати чи витягнути. Допоможе вам швидко зробити кінський хвіст та інші різні зачіски.
【Дивовижна ідея подарунка】 Чарівний адвент-календар приносить щастя та радість Різдва. Ідеальний різдвяний подарунок для ваших дівчаток, дівчат-підлітків, доньки, онучки, племінниці як подарунок для зворотного відліку на Різдво. Ідеально підходить для вечірок, різдвяних вечірок, різдвяних подарунків для дітей тощо!
с98

Характеристики
Состояние новое
Наличие в наличии
Тип аксессуары
800 грн
Janka
На Клумбі 8 роки
Більше 900 продажів
  • Укрпошта, Нова пошта
  • Передоплата на картку/рахунок, Післяплата
  • Повернення та обмін: протягом 14 дней