Адвент-календар для дівчаток ronstone, 24-денний набір з браслетами

Під замовлення
Нове
Різдвяний адвент-календар .
Ви отримаєте різдвяний адвент-календар, який містить 22 намистини, 1 браслет і 1 намисто. Додайте дизайн із модними елементами, щоб зробити кожну намистину унікальною, ви можете створити потрібну комбінацію своїми руками!
24 Grids of Surprise - Кожен аксесуар поставляється в окремому відділенні. З 1 грудня до Святвечора кожен день сповнений сюрпризів. Щодня розбирайте та комбінуйте їх у нові прикраси. Браслети та намиста зберігаються в 2 окремих великих відділеннях, тож не хвилюйтеся про розчарування, отримуючи браслет чи намисто 2 дні поспіль!
Високоякісні матеріали - Аксесуари для шторок для ювелірних виробів Ronstone виготовлені з екологічного сплаву. Гладкий, нетоксичний і без запаху. Зносостійкий і не вицвітає. Регульований браслет має довжину до 7,87 дюйма, а намисто – 18,9 дюйма. Дружній до дітей і дорослих.
Насолоджуйтеся різдвяними святами - адвент-календарі Charm принесуть щастя та радість. Додайте до них унікальні намиста та браслети, один для вашої мами, інший для себе, сестри, дочки чи найкращої подруги. Дівчата будь-якого віку дивуються цій ювелірній іграшці. Нехай вони насолоджуються сюрпризом під час відліку до Різдва!
с66

Характеристики
Состояние новое
Наличие под заказ
750 грн
Janka
На Клумбі 8 років
Більше 900 продажів
  • Укрпошта, Нова пошта
  • Передоплата на картку/рахунок, Післяплата
  • Повернення та обмін: протягом 14 днів