Активатор росту вій від gz-store - натуральний склад, суперціна

В наявності
Нове
Сироватка для росту вій Поцілунок метелика, 5 мл
Сироватка з комплексом, що зміцнює вії і стимулює їх зростання. Вії після сироватки стають густішими і щільнішими, менше випадають, кінчики їх злегка підкручуються вгору. За спостереженнями - вії стають трошки темнішими. Також сироватку можна використовувати для брів, щоб зробити їх густішим і трохи темнішим.

Зберігати у холодильнику 3 місяці.

Склад: гідролат чорниці, Widelash™, д-пантенол, фітокератин, коньяк маннан, олія аргани вірджин, олія брокколі вірджин, олія авокадо вірджин, вітамін е, СО2 екстракт лопуха, СО2 екстракт кінського каштану, рослинні кераміди.

Сироватка у флакончику з крапельницею. Нанести по лінії росту вій невелику кількість сироватки (зазвичай достатньо 1-2 крапель на обидва ока). Застосовувати потрібно 2 рази на день. Чи не змивати. Ефект зазвичай помітний після місяця застосування, він накопичувальний (поки відростають нові вії), після закінчення використання сироватки ефект спостерігається пару місяців, період обміну вій (відростають нові, не "підгодовані" сироваткою, як були до застосування).

Widelash™ – вітамінізований матрикін biotinil-Gli-His-Lys у поєднанні з провітаміном В5. Робить вії довшими густими та сильними! Заснований на комплексі Vitamynated Matrikine, який позитивно діє на стан вій, зміцнює, запобігає їх випаданню.

Дівчатка, повний асортимент, опис та наявність на нашому сайті gz-store.

Купуєте сироватку для вій? Подивіться ще сироватку для росту і від випадіння волосся в темці: https://kloomba.com/o/keratinovaya-maska-syvorotka-dlya-rosta-29955647/

Відправляємо замовлення по понеділках, середах та п'ятницях – Новою Поштою, також можливий самовивіз – Київ, Виноградар.

Оплата – Приватбанк, при самовивезенні готівкою.

Дивіться весь асортимент нашого магазину, у нас багато цікавенького!;)
https://kloomba.com/users/215127/shop/

Сыворотка для роста ресниц Поцелуй бабочки, 5 мл
Сыворотка с комплексом, укрепляющим реснички и стимулирующим их рост. Реснички после сыворотки становятся более густыми и плотными, меньше выпадают, кончики их слегка подкручиваются вверх. По наблюдениям - реснички становятся немножечко темнее. Также сыворотку можно использовать для бровей, чтобы сделать их гуще и немножко темнее.

Кольори
Характеристики
Состояние новое
Наличие в наличии
Производство Украина
292 грн
gz_store
На Клумбі 11 роки
Більше 600 продажів
  • Нова пошта, Самовивіз
  • Передоплата на картку/рахунок
  • Повернення та обмін: відсутнє