Мультифункціональний очищувач l.o.c.

В наявності
Нове
Чому він вам сподобається...

У ці непрості часи безпека і чистота нашого дому як ніколи важлива для нас і наших сімей. На щастя, підтримувати свою оселю в ідеальній чистоті дуже легко з Мультифункціональним очищувачем L.O.C. Цей ефективний універсальний очищувач легко проникає крізь нашарування різноманітного бруду і кіптяви на всіх видах поверхонь, які можна мити, залишаючи ваш дім ідеально чистим на вигляд і дотик, сповненим приємного запаху абсолютної свіжості. Ви також можете почуватися цілковито впевненими, що жодні шкідливі речовини не потрапляють у вашу оселю, адже формула Мультифункціонального очищувача L.O.C. складається з інгредієнтів, одержаних із природних джерел, і не містить фосфатів, їдких кислот або хлору. До того ж, вона повністю розкладається мікроорганізмами.
Корисно знати…

Бездоганне очищення, що не залишає розводів, фактично не вимагає зусиль завдяки натуральним і при цьому високоефективним складникам.
Містить BIOQUEST FORMULA™ від Amway, в основі якої високоактивні одержані природним шляхом складники, які не завдають шкоди довкіллю.
Можна застосовувати на всіх поверхнях, які можна мити.
Змивати не потрібно. Просто протріть начисто – і все.
Родини обирають цю безпечну формулу ось уже понад 50 років.
Спосіб використання:

Розведіть 30 мл Мультифункціонального очищувача L.O.C. у 5 літрах води у відрі для миття.
Протріть поверхні та залиште їх висихати. Змивати не потрібно.
Щоб розпилити на невеликі забруднені ділянки, розчиніть 50 мл Мультифункціонального очищувача L.O.C. у 450 мл води у Розпилювачі пістолетного типу AMWAY. Розпиліть на поверхні та протріть їх насухо. Немає потреби змивати, але обов’язково використайте свій очищувальний розчин для розпилення упродовж 30 днів після його приготування.
І нарешті, цей універсальний очищувач можна використовувати, щоб зберігати свої руки гігієнічно чистими. Просто скористайтесь нерозведеною формулою, а потім промийте руки.

Характеристики
Состояние новое
Бренд Amway (Амвей)
Наличие в наличии
Производство США
250 грн
Lyuda_ori
На Клумбі 8 років
Більше 100 продажів
  • Укрпошта, Нова пошта
  • Передоплата на картку/рахунок
  • Повернення та обмін: відсутнє