Xs™ pre-workout drink потрійний енергетичний комплекс (15 пакетиків-стіків по 30 г / 450 г)

В наявності
Нове
ЛЮБАЯ ПРОДУКЦИЯ AMWAY В НАЛИЧИИ

XS™ Pre-Workout Drink Потрійний енергетичний комплекс. Смак лимону і лайму стрімко підвищує рівень енергії в організмі заради високого старту.

Чому він вам сподобається...

Нам усім хочеться одержувати максимальний результат, чим би ми не займалися. Тепер для вас це можливо. XS™ Pre-Workout Drink був розроблений спеціально, щоб забезпечувати ключові поживні речовини, які можуть знадобитися вам до початку фізичної активності заради високого старту та впевненого фінішу.

Його Потрійний енергетичний комплекс, вуглеводи та креатин забезпечують миттєвий заряд енергії. Водночас вітаміни групи B запускають процес її вироблення під час фізичних вправ, тим самим запобігаючи виснаженості. Вкиньте у спортивну сумку пакетик цього порошку із цитрусовим смаком, який підтримує рівень енергії в організмі, – та із задоволенням випийте перед початком будь-якого виду фізичної активності. Ви почуватиметесь непереможними.

Корисно знати…

4,3 грама на порцію амінокислот із розгалуженими боковими ланцюгами швидко засвоюються і потрапляють безпосередньо у ваші м’язи, допомагаючи завчасно запобігти частковому їх руйнуванню.
3 грами на порцію креатину покращують показники фізичної активності завдяки зарядам енергії.
Містить B1 (тіамін), B2 (рибофлавін), B3 (ніацин), B6 (піридоксин), B9 (фолієву кислоту) та B12 (кобаламін), які сприяють виділенню енергії в процесі метаболізму.
Вітаміни С, Е і цинк захищають клітини від оксидативного стресу під час фізичних навантажень.
Висипте порошок у 300-500 мл води (залежно від смакових уподобань) і добре збовтайте. Випивайте за 30-60 хв до початку занять спортом.

Основні характеристики

Призначений для вживання перед початком тренувань як корисне джерело енергії
Вирізняється високим вмістом потужних складників на кшталт креатину й BCAA, а також ключових вітамінів і мінералів.
Найкраще вживати разом з іншими продуктами лінійки XS Sports Nutrition

Спосіб вживання

Розведіть один пакетик у 300-500 мл води за смаком. Щоб одержати найкращий результат, використовуйте шейкер. Вживайте за 30-60 хвилин до початку тренування. Вживайте перед початком фізичних навантажень або тренувань для максимальної їх ефективності.

Додатково нагадуємо про загальну важливість розмаїтого збалансованого раціону та здорового способу життя. Не підходить для вагітних

Склад

Склад: мальтодекстрин, регулятор кислотності: лимонна кислота, моногідрат креатину (9,8% креатину), декстроза, фруктоза, L-лейцин (7%), L-валін (3,7%), L-ізолейцин (3,7%), сіль, карбонат кальцію, ароматизатор, регулятор кислотності: тринатрію цитрат, пальмова олія, барвник: натрій-мідь-хлорофілін (Е141), підсолоджувач: сукралоза, L-аскорбінова кислота, DL-альфа-токоферол, нікотинамід, оксид цинку, кальцій D-пантотенат, тіаміну гідрохлорид, рибофлавін, піридоксину гідрохлорид, фолієва кислота, ціанокобаламін.

Кольори
Характеристики
Состояние новое
Бренд Amway (Амвей)
Наличие в наличии
Производство США
Mihail777
На Клумбі 4 роки
Більше 70 продажів
  • Укрпошта (від 1 грн.), Нова пошта, Самовивіз, Інші способи доставки
  • Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою, Часткова передоплата
  • Повернення та обмін: відсутнє