Практична спортивна кофта знаменитого спортивного бренду з японії asics.

В наявності
Б/В
Практична спортивна кофта знаменитого спортивного бренду з Японії Asics.
Модель класичного крою, з довгим рукавом реглан. Відрізняється зручним високим коміром-стійкою на короткій блискавці.Декоративне оздоблення у вигляді логотипу бренду на грудях.Матеріал має зносостійку текстуру та сприяє оптимальній терморегуляції тіла.
Така брендоваспортивна кофта-завжди оптимальний вибір для тих, хто обожнює спортивний стиль.

Розмір М.
-довжина 61
-пог 42
- рукав відгорловини 76

ASICS — японська корпорація, яка є одним із лідерів із виробництва спортивного взуття й одягу.Це, мабуть, один із найзнаменитіших спортивних брендів сьогодні. Офіційно його історія почалася 1977 року, проте насправді народився він набагато раніше – 1949 року.Назва ASICS - абревіатура від Anima sana in corpore sano, що в перекладі з латині означає У здоровому тілі здоровий дух. Під брендом Asics проводиться професійне спортивне екіпірування, взуття та аксесуари для різноманітних спортивних дисциплін. Компанія приділяє максимальну увагу просуванню свого бренду через партнерство з найбільшими світовими спортивними заходами, федераціями та командами «першого рівня», так само торгова марка ASICS виступає спонсором найбільших забігів у світі.Барселоні.На сьогоднішній день ASICS займає 5-е місце у світі серед найбільших компаній, які виробляють спортивний одяг та взуття.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. :two_hearts:
=:pushpin: Оплата:100% на карту Приват.
=:pushpin: Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Розміри
M
Кольори
Характеристики
Состояние б/у
Бренд Asics (Эйсикс)
Наличие в наличии
Сезон демисезон
Стиль повседневный, спортивный
Производство Другие страны
Рисунок без узоров
Капюшон нет
val1109
На Клумбі 9 роки
Більше 300 продажів
  • Укрпошта, Нова пошта
  • Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою, Часткова передоплата
  • Повернення та обмін: відсутнє