Крем для вмивання для проблеиної кожи

В наявності
Нове
Крем для вмивання для проблемної шкіри

Французький Hydra Creme Lavante від Avene створений для очищення та лікування проблемної шкіри обличчя. На жаль, багато людей, особливо у молодому віці, стикаються з різними шкірними проблемами, виникненням акне, подразнень та іншого.

Пом'якшуючий та очищаючий крем виробника Avene, у таких випадках – справжній порятунок. Завдяки активним речовинам, що входять до його лікувального складу, шкіра ідеально очищується, заспокоюється, глибоко зволожується та відновлюється. Після процедури крем-гель залишає непомітну захисну плівку на поверхні шкіри, яка слугує додатковим бар'єром від зовнішніх подразників та забруднень.

При постійному догляді та регулярному використанні Avene Hydra Creme Lavante ви помітите значне покращення стану шкірного покриву.

Спосіб застосування
вранці та ввечері нанесіть крем на попередньо зволожену шкіру. Спінити невелику кількість крему на долонях, нанести на шкіру обличчя, змити водою. Ретельно змийте теплою водою.

склад
Глуконат цинку, Гліцерин, Тригліцериди масел Сафлори та Кокосу, олії Карите та Жожоба, Термальна вода Avene (у складі 47%)

Кольори
Характеристики
Состояние новое
Бренд Avene (Авен)
Наличие в наличии
350 грн
Olga29
На Клумбі 8 роки
Більше 300 продажів
  • Укрпошта, Нова пошта
  • Передоплата на картку/рахунок
  • Повернення та обмін: відсутнє