Автокрісло coletto avanti 15-36 кг, black, чорний

В наявності
Нове
Призначений для дітей вагою 15-36 кг (4-12 років). Avanti встановлюється по ходу руху, дитину пристібають у ньому за допомогою триточкового автомобільного ременя безпеки. Його головна та особлива перевага в тому, що вона росте разом з дитиною – боковини та підголівник розширюються, що дозволяє ідеально відрегулювати висоту у міру зростання дитини протягом усього періоду експлуатації автокрісла.
Підголовник і боковини, що розширюється.
Автокрісло "росте" разом з дитиною - боковини розширюються при підйомі підголівника, що дозволяє ідеально відрегулювати висоту зі зростанням дитини протягом усього періоду експлуатації автокрісла. Avanti – незамінний супутник у подорожах для дітей старшого віку, що дозволяє батькам довго насолоджуватися відмінним вибором.
Знімна спинка
У Avanti можна зняти спинку, залишивши лише сидіння.
Великий підголівник
Призначений для захисту голови та верхнього відділу хребта від травм. Зокрема, захищає голову дитини від удару у бічне скло. Тому так важливо користуватися автокріслом якомога довше.
Bubble seat
Сидіння виготовлене з матеріалу, що запобігає потовиділення і захищає дитину від вислизання. Оббивка виготовлена з приємної на дотик та міцної алькантари, що нагадує замшу. Можна зняти та випрати.

Кольори
Характеристики
Состояние новое
Наличие в наличии
Производство ЕС
vkrovatke
На Клумбі 10 роки
Більше 400 продажів
Топ 5% кращих продавців
  • Укрпошта, Нова пошта
  • Передоплата на картку/рахунок, Післяплата, Часткова передоплата
  • Повернення та обмін: протягом 5 дней