Б/в повідець для собаки furdreams

В наявності
Б/В
Повідець для собаки FurDreams - висувний, нейлонова стрічка, що запобігає заплутуванню, кнопка блокування повідця, зручна ручка, подовжується на 5 м для собак під вашим контролем! Надпотужний Середній до 25 кг Червоний

Розмір Середній
Колір червоний
Бренд FurDreams
Матеріал Нейлон, акрилонітрилбутадієнстирол
Повідець з візерунком М
Про цей товар

Дозвольте вашому пухнастому другові з легкістю досліджувати та грати! Наш повідець для собак FurDreams легко розтягується і досягає 5 метрів у довжину, що дозволяє вашому вихованцю насолоджуватися високим рівнем свободи, залишаючись при цьому під вашим контролем.

Попрощайтеся із незручними прогулянками! Наш висувний повідець оснащений протиковзкою ручкою, яка ергономічно прилягає до вашої руки і забезпечує дивовижний комфорт під час використання, навіть під час тривалих прогулянок або коли ваше цуценя перезбуджене.

Керуйте своїм собакою з легкістю! Наш повідець оснащений кнопкою блокування з 4 режимами, що дозволяють призупиняти, блокувати, розблокувати або безкоштовно витягувати залежно від того, скільки місця потрібно вашому собаці для вільної гри. Він неймовірно простий у використанні, дозволяючи використовувати його щодня одним рухом великого пальця.

Інвестуйте у повідець, який прослужить довго! Наш висувний повідець еластичний, не зношується і не зношує механізм протягом багатьох років, навіть за суворих умов вигулу, ривків та ривків собаки.

Характеристики
Состояние б/у
Наличие в наличии
megabayt
На Клумбі менше року
  • Укрпошта, Нова пошта
  • Передоплата на картку/рахунок, Післяплата
  • Повернення та обмін: відсутнє