Багатофункціональна парова швабра h2o mop x5 пароочисник

В наявності
Нове
Парова швабра Steam CleanerH2O MOP X5 — це остання модель багатофункціональних парових швабр серії H20. З моменту появи на ринку моделі X5 пройшло вже багато часу, за який ця швабра встигла стати по-справжньому легендарною. Величезний досвід людей з використання попередньої моделі та їхні відгуки дали змогу створити та випустити нову вдосконалену парову швабру Steam Cleaner H2O MOP X5.
Парова швабра H2O — це універсальний пристрій, за допомогою якого можна прибирати скрізь: у ванній, вітальні, їдальні, дерев´яні підлоги, плитку, дитячі іграшки. Парова швабра h2o x5 — це все, що необхідно, щоб зробити підлогу сяйними, килими без плям, а раковини без неприємного запаху, скло чистим і без розводів, а одяг свіжий.
Чому ця швабра така чудова?
Парова швабра H2O Mop X5 — легка, потужна й екологічно безпечна.
Вона ліквідує неприємні запахи.
Пара в пароочиснику H2O Mop Х5 є екологічно чистою, без хімікатів.
Бруд і жир видаляються цією шваброю за лічені секунди, вже під час першого зіткнення пари з підлогою.
Оброблення парою допоможе вам позбутися пилових кліщів, деяких різновидів мікробів, грибка та цвілі.
Економте на засоби для чищення!
Зазвичай для кожного різновиду поверхонь необхідні індивідуальні засоби очищення: один засіб для килима, другий для плитки, третій для скла тощо. З паровою шваброю H2O Mop X5 вам не доведеться використовувати засоби для чищення та дезінфікування. Досить налити в неї дистильовану воду, яка потім нагріється до 110 градусів і перетвориться на пару.Достатно налити в неї дистильовану воду, яка потім нагріється до 110 градусів і перетвориться на пару. Завдяки потужному потоку пари досягається неперевершений рівень гігієнічної обробки поверхонь. Швидко та легко почистити килими. Жодної хімчистки, жодних вибивань у морозний день і жодних дорогих очисних засобів! Завдяки спеціальній насадці для килимів H2O Mop X5 легко поверне життя старим килимом і позбавить килимів пилових кліщів.
Видаліть бруд із м´яких меблів.
Практично будь-який пилосос може зібрати пил із поверхні дивана або крісла. Але в пароочисника H2O Mop X5 є низка переваг, порівнюючи з іншими приладами. З його допомогою: Ви ефективніше видалите бруд, що в´ївся, завдяки дії гарячої пари. Знищіть пилових кліщів, оскільки пара для них шкідлива. І швидко зберете всю шерсть свого хатнього улюбленця.
Мийте кахель.
Пара потужністю 1300 Вт проникає в кожну щілину та мікротріщину плиток. Завдяки цьому Ваш кахель виблискуватиме так, як не виблискував за жодного хімічного оброблення. Гаряча пара роз´їдає бруд, що в´ївся, а насадка з мікроволокна одночасно затримує її та полірує поверхню.

Але це ще не все!
Завдяки системі змінних насадок швабра може швидко перетворитися на багатофункціональний ручний стикір, щітку для прибирання та полірування меблів або відпарювач одягу: Ви за дві секунди очистите паром сантехніку, вікна, духовку піч, відполіруєте та почистите меблі, жалюзі, перила й багато іншого розпрасуйте свій одяг.

Як працює H2O Mop X5?
Швабра H2O Mop X5 працює на дистильованій воді. Вам досить наповнити резервуар водою, не додаючи жодних очисних засобів. У ньому вода розігріється до 110 градусів і перетвориться на пару. У швабру H2O Mop X5 Ви зможете регулювати рівень подавання пари від потужного до дуже слабкого. Завдяки цьому швабру можна застосовувати для будь-яких поверхонь — від звичайного лінолеуму до скла та килимів. З технологією постійного подавання пари швабра H2O X5 легко та швидко очистить у домі все, що завгодно.

Технічні характеристики:
- Температура вихідної пари становить приблизно 120 °C.
- час розігрівання (час підготовки до роботи) 20-30 секунд із моменту вмикання
- Потужність: 1300 W
- живлення: 220-240V, 50 Hz
- резервуар для води має об´єм 400 мл.
- довжина шнура становить 2,5 метра
- LED-індикатор вмикання/вимикання
- перемикач температурних режимів — 4 положення
- вага швабри становить 2,2 кг.

Комплектація
Швабра H2O Mop X5;
Пристрій для очищення від накипу;
Мірний стакан;
Глідер (пластикова трикутна насадка);
Волокниста насадка на глідер;
Сопло для очищення парою;
Кругла метал насадка;
Кругла насадка із синтетичного ворсу;
Додатковий подовжувальний шланг;
Скребок для чищення вікон;
Насадка на скребок для очищення вікон;
Насадка з мікрофібри;
Щітка для очищення від пилу;
Насадка для пензля;
Насадка для полірування та збирання пилу;
Серветка з мікроволокна з бахромою для полірування та збирання пилу;
Посібник з експлуатації.

Характеристики
Состояние новое
Наличие в наличии
volchenok
На Клумбі 8 роки
Більше 30 продажів
Топ 7% кращих продавців
  • Укрпошта, Нова пошта
  • Передоплата на картку/рахунок, Післяплата, Часткова передоплата
  • Повернення та обмін: протягом 14 дней