Баттер від gz-store - збитий масляний крем для шкіри, захист від холоду та втрати вологи

В наявності
Нове
Батери - ніжні збиті, легкі суміші твердих масел - какао, манго, ши, бабасу та інших. Вони захищають шкіру від втрати вологи та агресивних факторів навколишнього середовища – незамінні як у холодну пору року (захищають від холоду та пом'якшують шкіру); так і влітку, заспокоюють і загоюють шкіру після прийняття сонячних ванн!

Зберігати при температурі не вище 26 градусів у сухому, провітрюваному місці 6 місяців

Баттер для всіх типів шкіри
Ціна -277 грн за 100 мл
Баттер для тіла – це суміш олій какао, ши та інших, з додаванням рослинних екстрактів та вітаміну Е. Завдяки ефективній формулі, він забезпечує харчування шкіри, насичує її вологою, перешкоджаючи зневодненню, підтягує, пом'якшує, загоює рани та тріщини. Може використовуватися на огрубілих ділянках та в зоні пошкоджень як на обличчі, так і по всьому тілу.
Засіб підходить для всіх типів шкіри і за рахунок натурального складу не викликає алергічних реакцій.
Баттер наносять на шкіру після душу. Рекомендовано використовувати 1-2 рази на тиждень, але можна і частіше, все залежить від бажань Вашої шкіри:))) Перед застосуванням зволожте шкіру будь-яким рослинним гідролатом, що підходить за типом. Після нанесення засобу рекомендується почекати деякий час та промокнути залишки серветкою.

Дівчатка, повний асортимент, опис та наявність на нашому сайті gz-store.


Купуєте батер? Радимо звернути увагу також на натуральне мильце: https://kloomba.com/o/organicheskoe-mylo-i-olivkovoe-beldi-10430571/ та гідролати https://kloomba.com/o/naturalnye-gidrolaty-prekrasnye-uvlazhniteli- 10617495/

Відправляємо замовлення по понеділках, середах та п'ятницях – Новою Поштою, також можливий самовивіз – Київ, Виноградар.

Оплата – Приватбанк, при самовивезенні готівкою.

Дивіться весь асортимент нашого магазину, у нас багато цікавенького!;)
https://kloomba.com/users/215127/shop/

Баттер для всех типов кожи
Цена -277 грн за 100 мл
Баттер для тела – это смесь масел какао, ши и других, с добавлением растительных экстрактов и витамина Е. Благодаря эффективной формуле, он обеспечивает питание кожи, насыщает ее влагой, препятствуя обезвоживанию, подтягивает, смягчает, заживляет раны и трещинки. Может использоваться на огрубевших участках и в зоне повреждений как на лице, так и по всему телу.
Средство подходит для всех типов кожи и за счет натурального состава не взывает аллергических реакций.
Применение: Баттер наносят на кожу после душа. Рекомендовано использовать 1-2 раза в неделю но можно и чаще, все зависит от желаний Вашей кожи:))) Перед применением увлажните кожу любым подходящим по типу растительным гидролатом. После нанесения средства рекомендуется выждать некоторое время и промокнуть остатки салфеткой.

Кольори
Характеристики
Состояние новое
Наличие в наличии
Производство Украина
277 грн
gz_store
На Клумбі 11 роки
Більше 600 продажів
  • Нова пошта, Самовивіз
  • Передоплата на картку/рахунок
  • Повернення та обмін: відсутнє