Штани тактичні зимові 46-56 читайте опис. виробник україна, власне виробництво

В наявності
Нове
Штани тактичні зимові 46-56 Читайте опис
Виробник Україна, власне виробництво
Виробник тканини Туреччина
Сертифікат безпеки для текстильного сектору №АВ-0583-Т.
Можна залишатися на місці протягом довгих годин у холодних, екстремальних умовах. Задній високий борт, поперек у теплі та готовності у будь-який момент до виконання поставлених завдань.
Термоізольовані штани є одними з небагатьох на ринку, здатних зігріти, забезпечуючи відмінну рухливість, вони одягаються на ваш повсякденний одяг.
Вони створені для того, щоб тримати Вас у теплі та забезпечувати необмежену свободу рухів (тобто вони не заважають вам і не обмежують ваші рухи).
Все це досягнуто завдяки сучасному інноваційному матеріалу, що складається з трьох шарів:
Перший шар верхній, це тканина з надзвичайною зносостійкістю, м'якістю та чудовою еластичністю, матеріал невибагливий до прання та догляду, також він випаровує відведену раніше мембраною вологу.
Другий шар із високо дихальної та вологозахищеної мембрани. Ключове завдання мембрани, надати виробу паропровідність, забезпечити водовідштовхування та вітрозахист.
Може використовуватися при високих аеробних навантаженнях. Мікрофлісу мембрана допомагає утримувати тепло тіла, а верхньому – забезпечувати непромокальність та непродувність. Також мембрана відводить вологу.
Дощ, сніг та вітер, холодні умови, це безжальний ворог вашої місії та перші два шари матеріалу штанів захищають від них, забезпечуючи відмінний захист від погодних небезпек.
Третій внутрішній шар - для захисту від екстремального холоду, мікрофліс , внутрішнє наповнення складається з термоізоляційного матеріалу, має чудові теплоізоляційні властивості завдяки конструкції з порожнистих волокон. Він дуже швидко висихає, волога розійдеться по дрібних ворсинках внутрішнього шару і моментально випарується.
Мобільність зняття та одягання цих штанів забезпечують довгі бічні водовідштовхувальні блискавки застібки.
Знімні підтяжки - які регулюються, для комфортного носіння виробу, також дозволяє попереку бути в теплі за рахунок високого заднього пояса.
Вбудована бієластична розтяжка з боків у комплексі з фіксуючими липучками, служит для регулювання талії.
Посилена задня частина штанів, нашита дублюючим шаром тканини.
Навколо колін має анатомічну конструкцію, що дозволяє легко вставати на коліна, а штани повторюють ваші рухи без погіршення теплоізоляції.
Гачок в нижній частині штанів, для фіксації до шнурків черевиків.

опт 3700 (від 3 шт)

Розміри
S
M
L
XL
XXL
3XL
Кольори
Характеристики
Состояние новое
Бренд Brand (Бренд)
Наличие в наличии
Стиль повседневный
Производство Украина
Lera_mnogo_interesno
На Клумбі 14 роки
Більше 500 продажів
Топ 3% кращих продавців
  • Укрпошта, Нова пошта
  • Передоплата на картку/рахунок, Післяплата, Часткова передоплата
  • Обмін: протягом 3 дней