Сп книг видавництва час майстрів

Під замовлення
Нове
СП безстрокове. -20 від ціни видавництва.

Книжки видавництва «Час майстрів» призначені насамперед для дітей. Видавництво про себе: "Місія видавництва «Час майстрів» — створення дитячих книжок, необхідних для еволюції душі, як витворів мистецтва. Книжок, які несуть корисні і справжні знання, розкривають устрій світобудови, формують правильні образи, дають досвід, залишають післясмак. Ми створюємо для дітей, але так, щоб виховувати батьків.

Створюємо дитячі книжки, необхідні для еволюції душі, як витвори мистецтва." (с)

Умови закупки. Замовляєте тільки за допомогою кнопки "Заказать". (Фрази "хочу зробити замовлення" або " можна замовити?" (далі йде список) замовленнями не вважаються. ) Даєте посилання на потрібний товар на сайті видавництва, якщо треба, уточнюєте мову, пишете: куди (телефон обов'язково) та чим відправляти замовлення.

Оплата: Гроші переказуєте на картку Приватбанку тільки тоді, коли Ваше замовлення буде у мене, про що я напишу або повідомлю телефоном.

Відправляю Укрпоштою та НП.

Увага: до кожної посилки + 3 - 4 грн (витрати на пакувальні матеріали)

Посилання на сайт видавництва:

http://masterclassbook.com/catalog/454/

Інші мої СП:

1) СП книг издательств "Виват", "Талант", "Школа" и "Пегас" под -20%. https://speshka.com/sp/item-11897559/

2) Дитяча, учбова література та Наочні посібники від "Ранок", "Літера", Основа" під -20% https://speshka.com/sp/item-9469463/

P.S. Важно! Прошу понимания! Вынужден установить размеры минимального заказа - 125 грн (100 грн уже со скидкой) при отправке Укрпочтой. (Для отправки НП минимума нет.)

Кольори
Характеристики
Бренд час майстрів (Выдавныцтво Час майстрив)
Производство Украина
20 грн
Michael
На Клумбі 8 років
Більше 600 продажів