Черевики зимові натуральний замш овчина та опушка єнот жіночі на платформі україна

В наявності
Нове
Є наложений платіж! Найнижча ціна. Розмірна сітка (вказується довжина устілки): 36 – 23,5 см, 37 – 24 см, 38 – 24,5 см, 39 – 25 см, 40 – 25,5 см.
Шикарні жіночі натуральні зимові черевики на платформі у чорному кольорі з натуральним хутром. Виробництво – Україна. Матеріал - натуральна замша, опушка - натуральне хутро єнот, натуральне хутро всередині - овчина. Черевики на комфортній, стійкій підошві-платформі ПУ завтовшки 4 см, надійний захист від промерзання. З внутрішнього боку черевиків розташована блискавка для зручності взування.

Стильний дизайн підкреслює статус своєї володарки, а натуральне хутро-опушка надає шику моделі. У підйомі черевиків розташована регульована шнурівка-зав'язки. Комфортна платформа забезпечує додаткові теплозберігаючі властивості, при цьому Вам комфортно в черевиках - як на прогулянці, так і за кермом. Загальна висота черевиків - 19 см. Температурний режим використання від +5 до -25 градусів.

Якісні зимові черевики з натуральної замші, натуральної овчини та шикарної опушки - прикрасять Ваші ніжки при цьому збережуть їх у теплі. Висока якість за доступною ціною – тільки в інтернет-магазині Nanogu!

Розміри
36
37
38
39
40
Кольори
Характеристики
Состояние новое
Наличие в наличии
Сезон зима
Носок круглый
Подошва платформа
Застежка молния, шнуровка
Материал замша натуральная
Утеплитель натуральный мех
Производство Украина
Длина стельки (см) 23,50, 24,00, 24,50, 25,00, 25,50
Natali_Nanogu
На Клумбі 11 роки
Більше 1000 продажів
Топ 3% кращих продавців
  • Нова пошта
  • Передоплата на картку/рахунок, Післяплата, Часткова передоплата
  • Повернення та обмін: відсутнє