Чурчхела - завжди свіжа, солодка, з горіхами, різні смаки.

В наявності
Нове
Чурчхела - це східні солодощі, які стали улюбленими ласощами багатьох народів. Її батьківщиною є сонячна Вірменія, але її виготовляють в Турції, Грузії, у інших східних країнах, а також і в Україні. Представляє собою низку четвертинок волоських горіхів, нанизаних на цупку нитку і оповитих солодкою помадкою з натуральних фруктових соків. Переважно це соки ківі, вишні, персика, винограду. Але можуть бути і інші.

У нас вона завжди свіжого приготування, тому що робиться на замовлення. Ніякого складування, запасів на кілька місяців чи років у нас немає. Чурчхела в міру солодка, в міру хрумка, не приторна, неймовірно смачна. Смак горіхів у ній основний, але їх доповнює смак соків у помадці. Сама помадка пружна, еластична, блискуча, висушена природнім способом, тобто не в духовці чи у печі. Тому їсться з превеликим задоволенням. Діти її обожнюють, дорослі в захваті.

Можливе виготовлення чурчхели із арахісу або фундука. Відповідно, ціна буде залежати від вартості начинки.

Зберігається чурчхела в сухому прохолодному місці (холодильнику) протягом кількох місяців. Але вона настільки смачна, що навряд чи ви зможете утриматися від спокуси посмакувати нею чим швидше. Краща від цукерок. Не застрягає на зубах, легко жується. Післясмак фруктів відчувається легкою нотою разом із смаком відбірних свіжих волоських горіхів. Містить небагато цукру. Якщо порівнювати помадку з цукерками "Ірис", то у чурчхели вона набагато м'якша і не липка. Скоріше нагадує цукати по консистенції, якщо свіжа. З часом стає сухішою і жується вже не так легко.

Довжина кожної палички чурчхели 32-35 см. Кожна паличка чурчхели обернена в харчову плівку. Має презентабельний вид.

Вага 96-100 грам орієнтовно. Кожну не важимо, хіба що якщо продається поштучно.

Ви можете придбати їх не відходячи від монітору по вказаній ціні, або оптом:

- від 10 одиниць - 35 грн./шт.
- від 20 одиниць - 30 грн./шт.
- від 50 одиниць - 25 грн./шт.

Замовляйте, оплачуйте і отримуйте справжні вірменські солодощі, зроблені в Україні майстрами своєї справи. Доставка УкрПоштою і Новою Поштою за тарифами перевізника. Спеціальна упаковка дозволяє отримувати палички чурчхели непошкодженими. При замовленні в подарунковому варіанті вартість подарункової коробки оплачується додатково. Але для кращого транспортування рекомендовано замовляти в звичайній коробці і вже при отриманні перепакувати собі в ту коробку, яка вам до вподоби і яку ете собі самі. Гарно виглядає в прозорих харчових контейнерах, в упаковках для тортів краще виглядає порізаною на шматки та викладеною по колу різними шарами.

Оплата за поштову коробку від 10 грн. При цьому в таку коробку влазить 10-12 одиниць. Вартість коробки на більшу кількість чурчхели залежить від її розміру. Більш детально можна дізнатися при пакуванні.

Доставку можна оплатити при отриманні. По Стрию і Стрийському району пробні екземпляри можемо привезти до вас за попередньою домовленістю.

Кількість готового продукту обмежена, розкуповується за попереднім замовленням практично щодня. Якщо надумали купити, після уточнення наявності поспішайте замовити, вказати адресу доставки і купувати, бо інакше вам знову прийдеться чекати кілька днів на свіжу продукцію.

#чурчхелла #восточнаясладость #восточныесладости #чурчхела #сладкаячурчхелла #солодкачурчхела #свежаячурчхелла #свіжачурчхела

Кольори
Характеристики
Состояние новое
Наличие в наличии
Производство Украина
40 грн
Karpathian_Magnolia
На Клумбі 9 роки
Більше 200 продажів