Дитяча постільна білизна у ліжечко 6 предметів. еко

В наявності
Нове
Гіпоалергенна органічна бавовна, довговічність, зносостійкість, легкість. Важливим для малюків є те, що матеріал приємний на дотик, м'який, гладкий, добре зберігає тепло. Також варто сказати, що при вирощуванні органічної бавовни використовуються тільки натуральні, що не трансгенний насіння (без генних модифікацій). Замість того щоб покладатися на хімічні добрива для стимуляції росту рослин бавовни, фермери органічних господарств застосовують тільки натуральні добрива.
Додатково слід зазначити, що виробники виробів з натурального органічного бавовни, не використовують шкідливі ненатуральні барвники і відбілювачі, що містять хлор, про що говорить не надто яскравий, природний колір готових виробів. Вироби з органічного бавовни є абсолютно безпечними, що особливо важливо для маленьких дітей, чутлива шкіра яких може реагувати на різні хімічні подразники, що викликають алергію. Якщо ж використовувати одяг і текстиль, виготовлені з натурального органічного бавовни, то ризик виникнення алергічних реакцій від речей, які стикаються з шкірою, зводиться до нуля. Затишний дитячий постільний комплект ніжно і органічно виглядає в будь-який ліжечку. У комплект постільної білизни входить 6 найнеобхідніших елементів.
Комплектація:
Подушка 60 * 40;
Наволочка 60 * 40;
Ковдра 120 * 90;
Підковдра на блискавці 120 * 90;
Простирадло на резинці;
Бампер 360 см / складається з 4-х частин /; в 4-й частини конструктивно передбачена кишеня, яку можна використовувати як окремий елемент. У вмісткій практичної кишені зручно зберігати необхідні предмети, які можуть знадобитися для догляду за дитиною вночі. Двосторонній бампер закриває дитяче ліжечко по периметру, а також захищає від прямих протягів, ударів під час сну та ігор в ліжечку. Оскільки бампер складається з 4-х частин, у міру зростання малюка, ви можете відкривати потрібні для мами частини ліжка, прибираючи бортики. Чохли знімні на блискавки. Наповнювач бортиків - гіпоалергенний матеріал.
Для ліжечка розміром 120 × 60 см. Матеріал: органічна 100% бавовна (перкаль), випробувана на вміст шкідливих речовин відповідно до найвищого класу якості тканин, використовуваних для немовлят. Дерматологически випробувана. Сертифікат Oeko-Tex і Global Organic Textile Standard GOTS - на відповідність вимогам, які забезпечують органічний стан текстилю та екологічність виробництва, визнаним в усьому світі.

Кольори
Характеристики
Состояние новое
Наличие в наличии
Производство Украина
Размер для новорожденных (матрас до 130 см)
Материал хлопок
vkrovatke
На Клумбі 10 роки
Більше 400 продажів
Топ 5% кращих продавців
  • Нова пошта, Самовивіз
  • Передоплата на картку/рахунок, Післяплата, Оплата готівкою, Часткова передоплата
  • Повернення та обмін: відсутнє