Дитячий комплекс вітамінів та мінералів (італія)

В наявності
Нове
Мультивітаміни – мультимінеральна харчова добавка, спеціально розроблена у жувальних таблетках для дітей віком від 4 років і більше.

ХАРАКТЕРИСТИКИ
Вітаміні та мінерали, які визначаються як мікроелементи, відіграють безліч ролей в основних біохімічних реакціях організму, сприяючи, наприклад, підтримці нормального енергетичного обміну. Добавки вітамінів і мінералів можуть бути корисними в певних ситуаціях, таких як періоди високого фізичного та умственного навантаження та періоди одужання, коли харчування може бути недостатнім і, таким чином, обумовлювати зниження споживання одного або декількох мікроелементів;
Мультицентрум Юніор було розроблено з урахуванням рекомендованих добових рівнів поживних речовин (LARN) для дітей, визначених для населення Італії.

Мультицентрум Юніор випускається в упаковках по 30 жувальних пігулок із приємним малиново-лимонним смаком.

У період дорослішання дитина стикається з одним із найважливіших завдань своєї життя: еволюцією до підліткового віку та дорослої життя. З цієї причини повноцінне та збалансоване харчування дозволяє дитині рости здоровою та залишатися здоровою. Найпростіший і найбезпечніший спосіб гарантувати вашим малюкам достатнє споживання всіх поживних речовин – це максимально урізноманітнити їх вибір продуктів харчування.

Крім того, регулярне харчування та здорові перекушування є цінними союзниками, які сприяють його розвитку в передпідлітковому періоді. Різноманітність меню, в тому числі в залежності від сезонних змін, ще більше привчає дітей до більш розвиненого смаку: часто аромат та смак страв, які куштують діти, залишаються в пам'яті та допомагають їм виховувати власний смак та розширювати кругозір. вибір у життя.

MULTICENTRUM JUNIOR: ПЕРЕВАГИ ТА ЕЛЕМЕНТІ
Формула Multicentrum Junior містить певну кількість витаминів та мінералів, які забезпечують дітям численні щоденні переваги, такі як питна підтримка, вивільнення енергії, когнітивний розвиток, здоров'я кісток.

Харчова піраміда Харчова
піраміда графічно представляє правила здорового харчування: чергування продуктів в залежності від кольору різних смуг харчової піраміди для дітей насправді дуже корисне для забезпечення правильного розмаїття дитячого раціону.

Принципи харчової піраміди для дитячого віку, що просуваються Італійським товариством педіатрів, аналогічні принципам середземноморської дієти: високе споживання овочів, бобових, фруктів, горіхів та цільнозернових продуктів; середньо-високе споживання риби; високе споживання ненасичених жирних кислот (оливкова олія першого віджиму), низьке споживання насичених жирних кислот та молочних продуктів; зниження споживання м'яса, особливо червоного м'яса, помірне споживання солі та щоденна фізична активність (не менше однієї години на день).

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ: Розжовувати
по одній таблетці на день.

В упаковці 30 жувальних таблеток із приємним малиново-лимонним смаком.

Характеристики
Состояние новое
Наличие в наличии
Производство ЕС
400 грн
Olga29
На Клумбі 8 роки
Більше 300 продажів