Унікальна бавовняна кофта класу люкс на блискавці німецького бренду escada

В наявності
Б/В
Унікальна бавовняна кофта класу люкс на блискавці німецького бренду Escada. Стан нової речі, сток.
Escada - один з провідних світових брендів жіночого одягу класу люкс, що втілює сучасну елегантність, гламур і чуттєву жіночність.
Кофта комфортного, прямого силуету. Виріб з застібкою на блискавку.Рукави виробу довгі, втачні, на еластичній резинці, виконані в оригінальному виконанні-з декоративними защипами зверху. За рахунок оригінальних рукавів кардиган надасть вашим образам індивідуального характеру. Високий відкладний комір "стійка" виконаний еластичним переплетенням. По переду виробу розташовані кишені.Як прикраса - використані вставки з оригінальної тканини по переду та спинці виробу. Модель забезпечить вам відчуття комфорту, оскільки для її створення використовується бавовняна тканина з додаванням еластану. Вона добре зберігає тепло, тому кофта стане чудовим варіантом для прогулянок у прохолодну погоду.

Розмір S.
довжина 61
-пог 46
-рукав 64
- плечі 37

Склад:
90% бавовна
10% еластан

Escada SE (Ескада) - німецька компанія, що об'єднує групу міжнародних брендів - виробників товарів класу "люкс".
Компанія Escada була заснована в Мюнхені в 1976 подружньою парою Маргарет і Вольфгангом Лей (Margarethe and Wolfgang Ley). Маргарет Лей, шведка за походженням та супермодель у минулому, в молодості займалася дизайном та пошиттям одягу при шведському королівському дворі. Наприкінці 60-х років вона працювала модельєром у німецькій фірмі Mondi. Так як Маргарет вже мала досвід у дизайні одягу, у щойно відкритій фірмі вона взяла на себе відповідальність за імідж компанії та розробку нових колекцій. Вольфганг вирішував адміністративні та фінансові питання. Нова компанія швидко виділилася серед інших, насамперед завдяки креативному підходу у виборі кольору та тканин.
Моделі дизайну Маргарет Лей, чисті та витончені, суттєво відрізнялися від одягу, що продається на той час у Німеччині. Вона однією з перших ввела у вживання нові комбінації матеріалів і незвичайні колірні рішення, тоді як більшість модельєрів традиційно надавали перевагу чорному кольору. Крім того, Маргарет завжди вважала, що дизайнер не повинен повністю покладатися на свій талант, а креативність завжди має бути врівноважена чітким розумінням ринкових запитів.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. :two_hearts:
=:pushpin: Оплата:100% на карту Приват.
=:pushpin: Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Розміри
S
Кольори
Характеристики
Состояние б/у
Бренд Escada (Эскада)
Наличие в наличии
Материал хлопок
Сезон демисезон
Стиль повседневный
Производство Турция
Застежка молния
Рисунок без узоров
Капюшон нет
val1109
На Клумбі 9 роки
Більше 300 продажів
  • Укрпошта, Нова пошта
  • Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою, Часткова передоплата
  • Повернення та обмін: відсутнє