Фітнес браслет smart band m6

В наявності
Нове
Отримайте більше можливостей на кожен день. Новий стильний і ефективний M6 Smart Band отримав великий кольоровий дисплей, поліпшені інтелектуальні алгоритми, нові функції і спортивні режими, а також зручну магнітну зарядку. Завдяки чому став ще ефективніше і комфортніше. А сотні анімованих циферблатів і широкий вибір забарвлень ремінця дозволяють створювати той дизайн, який відповідає вашому стилю.

Особливості і можливості
-Великий дисплей 0,96 дюйма
-Крокомір, розрахунок пройденого шляху
-Контроль тривалості та якості сну
-Пыле-, водонепроницаемый корпус по стандарту IP67
-Круглосуточный мониторинг пульса
-Измерение артериального давления
-Поддержка сообщений из социальных сетей, мессенджеров и звонков
-Функция поиска телефона
-Счетчик калорий
-Секундомер, таймер, будильник
-Календарь, часы, органайзер
-39 тем на вибір

Подчеркните свой стиль
M6 Smart Band – это не просто ваш персональный фитнес-ассистент, это продолжение вашего стиля. 8 элегантных и ярких расцветок ремешков позволят создать действительно интересный и модный аксессуар. Выберите тот, который придется Вам по вкусу.

Інтелектуальна система управління здоров´ям
У браслеті M6 Smart Band застосована інноваційна програма для моніторингу всіх показників. При цьому зберігається кожна деталь. Ведеться моніторинг артеріального тиску, серцевого ритму, кроків, пройденої відстані, часу та якості сну, а також кількість спалених калорій. При цьому всі дані автоматично потрапляють у ваш смартфон моментально, в режимі реального часу. Таким чином ви можете переглядати всі поточні та попередні показники в будь-який момент.
Також важливою функцією є можливість встановлювати цілі і домагатися їх виконання. Інтелектуальний асистент буде стежити за їх виконанням і давати підказки по оптимальному їх досягнення.

Захист від води і пилу
Завдяки застосовуваним у M6 Smart Band стандарту вологозахист IP67, ви можете бути спокійні за ваш браслет, коли потрапите під дощ. Також вам не доведеться його знімати, всякий раз, коли ви миєте руки. Браслет надійно захищений від попадання вологи.

Комплектація:
• - Фітнес-браслет
• - Кабель USB
• - Упаковка
• - Інструкція.

Характеристики
Состояние новое
Наличие в наличии
volchenok
На Клумбі 8 роки
Більше 30 продажів
Топ 10% кращих продавців
  • Укрпошта, Нова пошта
  • Передоплата на картку/рахунок, Післяплата, Часткова передоплата
  • Повернення та обмін: протягом 14 дней