Кресло геймерское профессиональное vecotti gt черное

В наявності
Нове
Відправка можлива лише новою поштою.
лише на вантажні відділення.ІДЕАЛЬНО ВПИШЕТЬСЯ В БУДЬ-ЯКИЙ ІНТЕР'ЄР
Що може бути краще універсальності у всьому? Лінійка геймерських крісел GT , яка буде доречно виглядати не тільки вдома, але і в офісі. Завдяки своєму нетривіальному зовнішнім виглядом з домінуванням чорного кольору, ідеально впишеться в будь-який інтер'єр. Поєднання суворої класики з яскравими кольоровими вставками синього, червоного і жовтого кольорів, допоможе привнести різноманітність в дизайн приміщення і підкреслити характер свого володаря.
БУДЕ ЗРУЧНО ПЕРЕБУВАТИ НАВІТЬ ВЕЛИКОМУ ГЕЙМЕРУ
Форма у GT має багато спільних рис з офісними моделями, оскільки сидіння і спинка не мають бічних виступів. За рахунок цього нівелювання, ширина крісла збільшилася, і тепер в ньому буде зручно перебувати Навіть великому гравцеві з богатирським статурою. Не варто відмовлятися від комфорту тільки тому, що ви не відповідаєте загальноприйнятим стандартам. В районі потилиці у новинки знаходиться досить великий виріз, службовець не тільки з декоративною метою, але і сприяє додаткової циркуляції повітря, що напередодні літа важливо.
ПРОФІЛЬОВАНА СПИНКА, ЯК І РАНІШЕ, СЛУЖИТЬ ЗАПОРУКОЮ ВАШОЇ КРАСИВОЇ ПОСТАВИ
Підголовник і поясна подушки тепер Розділені і розташовуються незалежно один від одного. Ремінні кріплення дозволяють пересувати їх за висоті, або і зовсім знімати, якщо в них немає потреби. Висувна підніжка допоможе розслабитися протягом дня, а також сприяє зняттю набряків ніг, часто виникають від тривалого перебування в сидячому положенні і до болю знайомого всім офісним працівникам. У складеному вигляді вона анітрохи не заважає користувачеві, який не сковує рухів, словом, взагалі нічим не видає своєї присутності в конструкції.
ОБЛАДНУЄТЬСЯ УЛЮБЛЕНИМ БАГАТЬОМ КОРИСТУВАЧАМ МЕХАНІЗМОМ ПОХИТУВАННЯ
Складаний механізм даної моделі дозволяє зайняти зручну позицію, відкинувшись на спинку і зафіксувавши її під будь-яким зручним кутом в діапазоні від 90 ° до 130 °. Лінійка крісел оснащується улюбленим багатьом користувачам механізмом похитування, що приводиться в рух з Допомогою перемикача, розташованого під кріслом. Якщо в офісі робота кипить або на ігровому полі бою створюється напружена обстановка, тоді мірне погойдування зможе вас заспокоїти і налаштувати на умиротворений лад. Форма підлокітників в кріслі також не схожа ні на одну іншу, що Використовуються повсюдно в геймерських серіях. Вони отримали дві точки фіксації - до сидіння і спинки. А м'які накладки дозволять влаштуватися в GT зі всіляких комфортом. Але найголовніше - це шарнірне з'єднання, що дозволяє розкладати їх разом з кріслом. Зручно, чи не так?
МІЦНИЙ КАРКАС В ПОЄДНАННІ З ПОТУЖНОЮ ПЯТИСТРУМЕНЕВОЮ НЕЙЛОНОВОЮ ХРЕСТОВИНОЮ
Міцний каркас в поєднанні з потужною пятиструменевою нейлоновою хрестовиною відповідають за надійність конструкції. На кожному З променів є вбудована накладка, що служить не тільки як декоративний елемент, але і як підніжка. Широкі прогумовані ролики дозволяють крісла м'яко пересуватися за підлогового покриття, не залишаючи слідів або подряпин на ньому. Телескопічна стійка дає можливість здійснення тонкої налаштування під зріст користувача, піднімаючись і спускаючись відповідно.
ШТУЧНА ШКІРА PU М'ЯКА І ШОВКОВИСТА
Матеріалом обшивки виступає штучна шкіра PU, що отримала тришарову структуру. Найтонший куля поліуретану захищає покриття від пошкоджень І подряпин. Вона має високу стійкість до зношування, довгий час зберігає свій первісний вигляд, не перешкоджає проходженню повітря крізь неї, не накопичує сторонні запахи і не має свого власного. Прі цьому, на дотик вона м'яка і шовковиста.
ВІДЧУТТЯ КОМФОРТУ ПРОТЯГОМ ВСЬОГО ДНЯ
В якості наповнювача використаний штучний матеріал - спінений полівінілхлорид, що володіє достатньою м'якістю, щоб ви відчували комфорт протягом усього дня. матеріал Прекрасно пружинить, швидко повертає первісну форму, не вбирає вологу, не перешкоджає вільній циркуляції повітря. Але найважливіше - він абсолютно безпечний для здоров'я, екологічний, а мікроорганізми і грибки в ньому просто не розлучаються. Полівінілхлорид часто застосовується у виробництві ортопедичної та дитячих меблів.
ОСОБЛИВОСТІ:
надійна сталева конструкція.
ортопедична спинка.
оббивка - зносостійка Екошкіра.
відкидна спинка до 180 градусів.
механізм гойдання Tilt,
- витримує до 120 кг.
регульовані підлокітники.
додаткові підтримують подушки: під поперек і підголівник.

Характеристики
Состояние новое
Наличие в наличии
Kievll
На Клумбі 8 роки
Більше 200 продажів
Топ 3% кращих продавців
  • Укрпошта, Нова пошта, Самовивіз
  • Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою
  • Повернення та обмін: відсутнє