Гребінець - плойка випрямляч fast hair straightener для випрямлення волосся

В наявності
Нове
Електричий гребінець-випрямляч поєднує в собі відразу два корисні прилади: праску і масажну щітку. Крім цього, вона не просто випрямляє волосся, але і іонізує його, завдяки чому волосся набуває красивого природного блиску.
Унікальна Гребінець випрямляч fast hair straightener HQT-909B має неймовірні властивості моментального випрямлення волосся вже після першого прочісування пасма. За допомогою ромбів з керамічним покриттям волосся розчісується з легкістю і випрямляється не обпалюючи шкіру голови, не псують структуру волосся і не залишають посічених кінчиків. Крім цього, вона не просто випрямляє волосся, але і іонізує його, завдяки чому волосся набуває красивого природного блиску.

ШВИДКЕ І Безпечне Випрямлення ВОЛОССЯ
Швидке укладання волосся з іонізацією додасть блиск, силу і гладкість вашому волоссю. Також випрямляч знімає статичну електрику з волосся. Гребінець випрямляч fast hair straightener HQT-909B - перший електричний випрямляч у вигляді гребінця. Він поєднує в собі масажну щітку для волосся та прасок і запобігає сухості, ламкості та посіченості волосся.

Керамічний нагрівальний елемент із нанесенням турмаліну – мінерал, який є природним джерелом негативно заряджених іонів. Під час використання такого інструменту пригладжується кутикула кожної волосинки, тому набувають здорового блиску.

Характеристики:
- Температура нагрівання від 130 до 200 градусів;
- має 6 температурних режимів для різних типів волосся;
- Довжина шнура 1,5 м;
- Напруга 110 В - 220 В;
- Потужність 40 Вт.

Комплектація:
Гребінець-випрямляч;
Інструкція;
Заводська упаковка.

Характеристики
Состояние новое
Наличие в наличии
volchenok
На Клумбі 8 роки
Більше 30 продажів
Топ 7% кращих продавців
  • Укрпошта, Нова пошта
  • Передоплата на картку/рахунок, Післяплата, Часткова передоплата
  • Повернення та обмін: протягом 14 дней