Шкіряні ортопедичні туфлі на підборах grunland (італія)

В наявності
Нове
Стильні туфлі на підбрах Grunland.
Мають ортопедичну шкіряну устілку.
Верх виконан із натуральної лакованої шкіри.
Підкладка з текстилю.
Висота підборів - 6,5см.
Зручна колодка.
Стильні ортопедичні туфлі з високоякісних матеріалів, які забезпечують максимальний комфорт під час ходьби. Вони підходять під будь-який костюм - від ділового до ошатного.

Колір: підбор та носочок - чорний, основна частина - темне бордо. Декоративний клемент на носочку - чорний з вставкою синьо-бордового кольору.

Розмір 37, довжина устілки - 25см (за рахунок носочка, пальчик до кінця не дійде), сядуть на 24см.

TM Grunland (Італія) - італійський виробник комфортної правильного взуття, який заснований в місті Вінченцо в 1949 році.
За 70 років свого існування виробник став одним з найпопулярніших в Європі. Сьогодні на фабриці, розташованій в місті Вінченцо, випускається більше 1,5 мільйонів пар взуття на рік, які представлені в 14 країнах Євросоюзу.

При виробництві взуття дотримуються всі традиції, напрацьовані за роки існування, при цьому процеси постійно вдосконалюються з урахуванням сучасних технологій. Ортопедичне взуття для дорослих виготовляється з високоякісних екологічно чистих матеріалів, тому вона забезпечує легкість і комфорт під час ходьби. У своїй роботі компанія керується правилом - Il benessere e naturale - здоров'я в природності.

Розміри
37
Кольори
Характеристики
Состояние новое
Бренд Grunland (Гранленд)
Наличие в наличии
Материал кожа лакированная
Almarina_
На Клумбі 7 роки
Більше 10 продажів
Топ 10% кращих продавців
  • Укрпошта, Нова пошта
  • Передоплата на картку/рахунок, Післяплата
  • Повернення та обмін: відсутнє