Букет з цукерок "чашка-смачняшка".

В наявності
Нове
Шукаєте подарунки? Бажаєте вручити оригінальний подарунок? Що підійде краще за солодощі, від яких мало хто може відмовитися, тим більше, якщо вони цікаво оформлені. Пропонуємо як подарунок на замовлення «Чашку - смачняшку», наповнену шоколадними цукерками та льодяниками.

Якщо ви хочете замовити подарунок – від вас потрібно лише оформити замовлення та чекати на посилку або кур'єра. Ми пропонуємо лише красиві та стильні подарунки – упаковані у ручній роботі квіти смачні цукерки, які забезпечать гарний настрій та по-справжньому святкову атмосферу тому, кому вони призначені. Солодощі – це чудові подарунки, тому що це справді універсальний варіант. Більше того, не тільки дівчат прийнято вважати ласуном, адже ніхто не забуває про стару приказку – шлях до серця чоловік лежить через його шлунок! Такі подарунки ідеально підходять для дітей так само, не важливо, якого вони у вас віку.

Чудовий набір для улюблених ласунів! В оригінальній чашці зібрані і льодяники, і шоколадні батончики, плитки шоколаду. Яскравий декор робить цей солодкий букет ефектним подарунком як для малюків, так і для дорослих!

Чашку можемо оформити відповідно до ваших особистих побажань. На фотографіях зразки, варіантів сотні, якщо вам важко вибрати тему, покладіться на наш смак і ми вам підберемо саме те, що треба. Сам подарунок складається з шоколадних батончиків різних марок («Bounty», «Snickers», «Mars», «Nesquik», «Nuts» та інших найсмачніших і найсвіжіших), а також цукерок-льодяників (усім відомі «Chupa Chups»). Також можливі вставки всередині квітів цукерок Трюфель чи інших шоколадних чи вафельних цукерок на ваш розсуд.

Висота: ↕ 45 см.
Склад набору на першому фото: Чашка, Декоративні елементи, Шоколадний батончик Milky Way, Шоколадний батончик Snickers, Шоколадний батончик Bounty, Шоколадний батончик Mars, Льодяники Чупа-Чупс (6 шт.), Льодяник (15 шт.) Ціна цього набору вказана в ціні товару. Варіації цін можуть змінюватися в залежності від вартості вкладення та самої основи букета. Є варіанти дешевші без основи, простими букетами.

Примітка: оскільки всі вироби є handmade - замовлення товару необхідно здійснювати за 2-3 дні до передбачуваного відправлення.

Увага! Зовні товар може відрізнятись від представленого на сайті зображення. Доставку букета краще замовляти за 3 робочі дні до доставки!

Кольори
Характеристики
Состояние новое
Бренд Handmade (Хэндмейд)
Наличие в наличии
Производство Украина
450 грн
Karpathian_Magnolia
На Клумбі 9 роки
Більше 200 продажів