Каркасный бассейн intex 28206 размер 305х76 см, объем 4485 л.

В наявності
Нове
Каркасний басейн Intex 28202 NP Metal Frame Pool 305 x 76 см принесе радість і задоволення в спекотні літні дні вам і вашій родині. Metal Frame - серія басейнів з металевим каркасом, які встановлюються швидко і без застосування будь-яких додаткових інструментів. Металевий каркас складається з сполучних куточків, трубок-перемичок і стійок. Всі деталі пофарбовані і стійкі до стирання. Каркасні збірні басейни - це проста і недорога альтернатива стаціонарним дорогим басейнах.

Басейн знизу обладнаний зливним клапаном. Для того, щоб злити воду, необхідно приєднати до будь-якого садового шлангу перехідник, який йде в комплекті з басейном. Відкручує кришку клапана і вкручувати перехідник, при цьому зливний клапан відкриється сам. Злити воду можна в будь-який зручний для Вас місце.

Стінки басейну зроблені з трьох шарів

Матеріал чаші басейну виконаний за технологією SUPER-TOUGH з ПВХ. Це щільний армований матеріал з трьох спаяних шарів: два шари щільного вінілу і сітка з поліестеру. Таке поєднання наділяє матеріал величезним запасом міцності. Товщина стінок полотна - 0,58 мм.

Характеристики
Состояние новое
Бренд Intex (Интекс)
Наличие в наличии
Kievll
На Клумбі 8 років
Більше 200 продажів
Топ 3% кращих продавців
  • Укрпошта, Нова пошта, Самовивіз
  • Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою
  • Повернення та обмін: відсутнє