Качеля для детей и взрослых гнездо аиста take & ride nest electric 2цвета

В наявності
Нове
Відправка лише Новою поштою
Відправка на відділення до 30кг
Розміри упаковки
50х35х10
Гойдалка для дітей і дорослих підвісна, гніздо лелеки «Take & Ride nest».
Дитячі гойдалки гніздо лелеки «Take & Ride nest» -це підвісні мотузкові «гнізда» для катання як дітей, так і дорослих. Гойдалки забезпечують катання як одного, так і двох дітей, на ній можливо перебувати в різних положеннях, що доставляє дітям масу задоволення. Ці оригінальні гойдалки, прості в установці, універсальні і легко кріпляться, що дозволяє вам встановити їх за лічені секунди! Гойдалка «Take & Ride nest»-чудовий подарунок, адже їх завжди можна взяти з собою і встановити на дитячому майданчику, дачі, а також в приміщенні.

Гойдалки виготовлені з якісного і міцного сировини, що дозволяє витримувати температурні коливання і вплив зовнішніх факторів навколишнього середовища.
Матеріал сидіння має водовідштовхувальні властивості і стійкий до впливу ультрафіолету. Гойдалки здатні витримувати навантаження до 100 кг., Тому допускається їх використання дорослими або декількома дітьми одночасно. Вони оснащені міцною мотузкою, високоякісною круглою сталевою рамою, кріплення на 2-х карабіни, чохол сидіння знімний.
Розмір виробу (Д / Ш / В), см: 100х100х5
Вага виробу: 2,9 кг

Кольори
Характеристики
Состояние новое
Наличие в наличии
Kievll
На Клумбі 8 роки
Більше 200 продажів
Топ 3% кращих продавців
  • Укрпошта, Нова пошта, Самовивіз
  • Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою
  • Повернення та обмін: відсутнє