Kite настольный контейнер для мусора k22-010-03

В наявності
Нове
Настільний контейнер для сміття Kite K22-010-02, K22-010-01, K22-010-03 – наймиліший хранитель чистоти на столі.
Більшість дитячих хобі – це творчі заняття, які базуються на роботі з папером, картоном, тканиною. А в процесі роботи часто залишається безліч обрізків, клаптиків та іншого дрібного сміття.
Настільний контейнер у вигляді симпатичної іграшки – це вирішення проблеми зі сміттям на робочому місці для всіх любителів креативити та майструвати різноманітні вироби.
Контейнер має привабливий дизайн, який прикрасить інтер´єр дитячої кімнати та наповнить її особливим затишком. Завдяки компактному розміру він підходить для письмових або комп´ютерних столів, а також – туалетних столиків та комодів. Кришка широко відкривається і легко закривається, надійно утримуючи сміття всередині.
Одночасно мила іграшка та практичний аксесуар для раціональної організації робочого місця та підтримання порядку.
З цим контейнером дитина створюватиме аплікації, вирізатиме сніжинки та точитиме олівці із задоволенням. А на столі завжди буде чисто та охайно!
Особливості:
настільний контейнер призначений для дрібного паперового сміття;оригінальний дизайн у вигляді милого звірятка – прикрасить інтер´єр дитячої та підніматиме настрій;компактний розмір 16х12,5 см та відмінна місткість – для оптимальної організації простору;у цікавій ігровій формі привчить дитину підтримувати порядок;невимогливий у догляді – легко вилучати сміття та мити;виготовлений з гладенького та міцного пластику.

Характеристики
Состояние новое
Бренд Kite (Кайт)
Наличие в наличии
370 грн
xadid
На Клумбі 10 років
Більше 1000 продажів
  • Нова пошта
  • Передоплата на картку/рахунок
  • Повернення та обмін: відсутнє