Книга "пригоди пусяки сані" вид. "час майстрів"

В наявності
Нове
Перед замовленням уточніть наявність та актуальність ціни.

Пригодницька казка, яка перемогла в конкурсі «Корнійчуковська премія» завдяки своєму оригінальному і захопливому сюжету та легкому перу автора. Вона запрошує дітей у цікаву подорож, яку випадково з необачності розпочала пусяка Саня. Пусяки ― це милі і дуже цікаві до всього створіння, які мають хвостика з китичкою і одночасно схожі на шиншил, мишей, а також пацюків, з якими не бажають родичатися. І ось одна з них опинилася далеко від дому і загубилась у величезному лісі. Причому таких загублених, крім неї, підібралась ціла компанія: шукач пригод мишеня Мішель, пусяченя Хахуня, що не може вимовити навіть власне ім’я, маленька лісова ксена ― ще одне дивне створіння, яке зовсім не могло розмовляти. І вся ця, в прямому значенні, різношерста компанія гризунів вирушила на зустріч пригодам під проводом справжньої морської вовчиці ― корабельної пацючки Есмеральди.

Книжка про добро, дружбу, взаємодопомогу. В ній, крім розваги, можна знайти і немало мудрості, філософії та впевненості у тому, що Дорога, яку долають в сльозах, і Дорога, у яку вирушають із посмішкою, ― це дві різні Дороги. Вона переконує, що поки ми посміхаємося, ми спроможні на все.

Особливо потрібно відзначити оформлення книги та прекрасні живі, виконані маслом малюнки української художниці Ольги Кузнецової, визнаного майстра-ілюстратора.

Видавництво Час майстрів
Серія Рекомендуємо прочитати
Автор Фредріксон Аша
Художник Кузнєцова Ольга
Мова Українська
Сторінок 152
Обкладинка Тверда
Формат 200х245
Папір Крейдований

Характеристики
Состояние новое
Наличие в наличии
Производство Украина
Язык украинский
180 грн
Michael
На Клумбі 8 роки
Більше 600 продажів