Стильна кофточка кардиган якісного складу всесвітньо відомого люкс бренду з німеччини laurel.

В наявності
Нове
Стильна кофточка кардиган якісного складу всесвітньо відомого люкс бренду з Німеччини Laurel. Стан нової речі, сток.
Одяг від Laurel відноситься до класу «преміум», у зв'язку з чимйому властива висока якість, яка підтверджується використанням у виробництві виключно натуральних, високоякісних матеріалів.
Кардиган жіночий з м'якого трикотажного полотна. Виріб прямого силуету,без застібки. По переду з широкими лацканами.Рукав три чверті.
Прекрасно підійде для зустрічей з друзями, робрти та повсякденного використання.

Розмір L.
-довжина 44
- пог 53
- рукав 44

Склад:
80% віскоза
20% вовна

Laurel (Лаурель) — всесвітньо відомий бренд із Німеччини, який спеціалізується на випуску жіночого одягу, взуття та аксесуарів класу люкс у діловому стилі.
Мільйони жінок по всьому світу стали шанувальниками цього бренду завдяки його неповторному смаку, своєрідному стилю, неймовірній елегантності та жіночності. Головна ставка, звичайно ж, зроблена на бізнес леді, жінок, які ведуть активну ділову діяльність. Саме вони є клієнтками фірмових магазинів. Дизайнери бренду враховують усі побажання даної категорії жінок, а саме-підвищене почуття комфорту, висока якість, елегантний, стриманий, але водночас вишуканий стиль. І все це їм вдається втілити у колекціях.
Компанія Laurel дотримується особливої філософії, суть якої полягає в наступному: незважаючи на всю завантаженість та трудову діяльність, бізнес-леді є проявом сучасної жінки, якій притаманні такі якості, як амбітність, холоднокровність, сила, пристрасть, влада, але й у той же час ніжність, витонченість, крихкість та зворушливість. Всі ці якості гармонійно вживаються разом і створюють цілісний образ, що відображається в колекціях Laurel.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. :two_hearts:
=:pushpin: Оплата:100% на карту Приват.
=:pushpin: Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Розміри
L
Кольори
Характеристики
Состояние новое
Бренд Laurel (Лаурель)
Наличие в наличии
Материал шерсть (ангора, меринос, кашемир)
Сезон демисезон
Стиль повседневный, деловой
Производство Другие страны
Застежка без застежки
Рисунок без узоров
Капюшон нет
val1109
На Клумбі 9 роки
Більше 300 продажів
  • Укрпошта, Нова пошта
  • Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою, Часткова передоплата
  • Повернення та обмін: відсутнє