Масажний обруч халахуп massaging hoop exerciser professional bradex з магнітами

В наявності
Нове
Унікальний домашній масажний обруч-тренажер для всіх, хто бажає схуднути і знайти чудову талію і струнку фігуру.
Ви спалите 100 калорій за кожні 10 хвилин тренування!!! Для справжніх професіоналів. Завдяки унікальному акупунктурному масажу обважений, магнітний масажний обруч Massaging Hoop Exerciser Про сприяє швидкому спалюванню підшкірного жиру в області талії і живота. Зменшує обсяги талії і стегон.
Поєднує в собі елементи звичайного хула-хупа з технікою східного акупунктурного масажу. Під впливом магнітного поля поліпшується місцевий кровообіг і доставка до тканин і внутрішніх органів кисню.
Таким чином, відбувається протизапальну, протинабрякову, седативну, болетамувальну дію.

Технічні характеристики:
Вага обруча: 1,0 кг.
Діаметр: 102 див.
Висота: 5 см
Колір обруча: чорний.

Масажний обруч Хула Хуп серії Accu Hoop - сучасний тренажер для схуднення у вигляді обруча зі спеціальними масажними елементами за типом кульок всередині.
Спортивні обручі подібних конструкцій мають різні назви, але серед широких верств населення всі вони відомі під ім´ям ХулаХуп або ХалаХуп (HulaHoop).
Такі обручі для схуднення дозволяють без зайвих зусиль отримати ідеальну фігуру, тонку талію, а головне відмінне самопочуття.

Магнітне поле обруча впливає на розвиток змін в тканини організму.
На початку впливу магнітного поля відбувається короткочасне (5-15 хвилин) уповільнення капілярного кровотоку, яке потім змінюється інтенсивної микроциркуляцией, відбувається прискорення капілярного кровотоку, поліпшення скорочувальної здатності судинної стінки, і збільшення їх кровонаповнення.
Мільйони людей у всьому світі ось вже 40 років довіряють своє тіло обруча.
Спеціальні кульки з магнітами всередині обруча забезпечують ефективний масаж м´язів живота і спини, що сприяє швидкому спалюванню підшкірного жиру в області талії, поліпшення рухливості суглобів, підсилюють травлення та виведення шлаків з організму. Складається з семи частин, з додатковими елементами жорсткості. Магніти в кожному масажному кульці.

Характеристики
Состояние новое
Наличие в наличии
volchenok
На Клумбі 8 роки
Більше 30 продажів
Топ 7% кращих продавців
  • Укрпошта, Нова пошта
  • Передоплата на картку/рахунок, Післяплата, Часткова передоплата
  • Повернення та обмін: протягом 14 дней