Матрац у дитяче ліжечко veres latex lux 120х60х10

В наявності
Нове
Завдяки своїй будові, матрац добре пропускає повітря. Усі матеріали – винятково високої якості, безпечні та здатні служити довго. Середній рівень жорсткості та анатомічний ефект забезпечить спокійний та здоровий сон вашого малюка, а також закладуть передумови формування правильної постави.
Наповнення :
Льняне волокно ;
Кокосова койра ;
Натуральний латекс ;
Чохол на блискавці по периметру – стьобаний сатин (бавовна 100 %).
Екологічний сертифікат ISO 14024:2002;
Розмір: 120х60х10 см.

Характеристики:

Натуральний латекс: еластичний і пружний ; добре вентилюється ; гігієнічний ; гіпоалергенний; не вбирає вологу; не деформується ; довговічний ( зберігає свої властивості до 20 років);
Кокосова койра : довговічна та високоякісна кокосова койра забезпечує необхідну жорсткість для правильного формування та розвитку дитячого хребта, не алергенна, пропускає повітря, не утримує вологу та запахи.
Льняне волокно : – льон високо гігроскопічний , добре вбирає вологу і одночасно швидко висихає ; – на льняних волокнах не утворюються заряди статичної електрики ; – льон має бактерицидні властивості, сприяє загоєнню опіків, ранок, порізів та інших пошкоджень шкіри.
Чохол – стьобаний сатин ( бавовна 100%): – натуральна бавовна – це екологічно чистий матеріал, володіє прекрасною гігроскопічністю, не викликає алергії, має відмінні антисептичні властивості. Стьобання тканини забезпечує щільність та міцність чохла, а також дозволяє уникнути потраплянню мікрочастинок всередину та назовні матрацу.

Кольори
Характеристики
Состояние новое
Наличие в наличии
Наполнитель кокосовый, латекс
Размер для новорожденных (матрас до 130 см)
vkrovatke
На Клумбі 10 роки
Більше 400 продажів
Топ 5% кращих продавців
  • Нова пошта, Самовивіз
  • Передоплата на картку/рахунок, Післяплата, Оплата готівкою, Часткова передоплата
  • Повернення та обмін: протягом 3 дней