Сумки-бананки для дітей розпродаж

В наявності
Нове
Сумки-бананки для дітей. Тканина - водовідштовхувальна плащівка. Є додаткова кишенька на блискавці для ключиків або дрібниць.

Виміри: довжина функціональної частини 19 см, висота бананки 12 см, глибина 8 см. Довжина регулюється ремінцем та підійде для обхвату від 55 см до 95 см.

Актуальний, практичний аксесуар у сучасному світі. Сумка, виконана в мінімалістичному дизайні, із міцної, зносостійкої, водовідштовхувальної тканини. Універсальна модель стильно виглядає. Незамінна для подорожей та щоденних, міських прогулянок. Ідеально підходить для спортсменів і людей, які ведуть активний спосіб життя. Особливою популярністю сумки бананки користуються у підлітків, які гідно оцінили практичність і зручність.

При зовнішній малогабаритності, бананка досить функціональна, Ви зможете легко вмістити в неї ключі, гаманець, документи, мобільний телефон та ін. необхідні та цінні речі, не побоюючись більше, за їх збереження у транспорті, на вулиці, чи в супермаркеті. Сумку можна закріпити на поясі, або розташувати на грудях так, щоб вона завжди була у Вашому полі зору.

Робіть замовлення обдумано! Обміну та повернення немає!

Кольори
Характеристики
Состояние новое
Бренд Maxstyle (Максстайл)
Наличие в наличии
Производство Украина
natamitya
На Клумбі 9 роки
Більше 30 продажів
Топ 10% кращих продавців
  • Укрпошта, Нова пошта, Самовивіз, Інші способи доставки
  • Передоплата на картку/рахунок
  • Повернення та обмін: відсутнє